ChristenUnie


André Rouvoet in Nederlands Elftal vrijdag 27 mei 2005 - 15:38

Vandaag is André Rouvoet opgenomen in het Nederlands Elftal van het KRO radio programma Tijd voor Twee. Dit elftal is een team van Nederlanders uit verschillende disciplines van de maatschappij, die een voorbeeld voor Nederland zijn. "Mensen met ruggengraat, met karakter" aldus de website www.kro.nl/tijdvoortwee

Luisteraars kunnen zich bij de KRO voor één dag aanmelden als coach en in deze rol één speler wisselen. Deze keuze moet worden beargumenteerd en het evenwicht van het team moet worden bewaakt. Zo mogen er niet te veel sporters in zitten, of te veel politici, of te veel kunstenaars, en ook de kwaliteit moet worden bewaakt.

Bernardo van Olst, lid van de ChristenUnie in Hilversum, heeft als coach vandaag André Rouvoet in het team gebracht als vervanger voor Matthijs van Nieuwkerk. Bernardo van Olst vindt Rouvoet een "betrouwbare politicus, die de introductie heeft gedaan van het normen en waardendebat. Balkenende heeft dat mooi overgenomen."

Het basisteam bestaat op dit moment naast André Rouvoet uit Annemarie Jorritsma, Job Cohen, Dennis van der Geest, Theo de Rooij, Jaap Jongbloed, Willem van de Sande Bakhuyzen, Bert Kranenbarg, Paul van Vliet, Esther Vergeer en Hella Haasse. Hella Haasse zit het langst in het team. Momenteel al 68 dagen. Rouvoet: "CITAAT"

Wilt u ook eens optreden als bondscoach en één van de 'spelers' wisselen voor een andere? Meldt u zich dan aan via tijdvoortwee@kro.nl, of via het antwoordapparaat van Tijd voor Twee: 035-6713599. Iedere coach krijgt van de KRO een heuse coachpet.
---