(T.A.V.: redactie)

Titel: Eye Wish Shop-in-Shop Bijenkorf Amsterdam

Eye Wish
Rubriek: Binnenland
Datum en tijd: 27-05-2005 16:06

PERSBERICHT
Geschikt voor onmiddellijke plaatsing - 27 mei 2005

EYE WISH SHOP-IN-SHOP BIJENKORF AMSTERDAM
'Binnen de optiekbranche is dit concept uniek'

Amsterdam - Deze week is in de Bijenkorf Amsterdam de shop-in-shop van opticien Eye Wish geopend. De Bijenkorf heeft in Eye Wish een kwalitatief hoogwaardige partner gevonden die een compleet en modisch brillenconcept aanbiedt. Eye Wish versterkt met deze stap haar imago en breidt op onderscheidende wijze haar winkels uit.

De Eye Wish shop-in-shop op de vierde verdieping van de Bijenkorf sluit uitstekend aan bij de formule van de Bijenkorf. Er is een uitgebreide collectie contactlenzen, modieuze monturen en zonnebrillen van topmerken als Gsus, Mart Visser, Silhouette, Gucci, Diesel, Miss Sixty en Armani. De oogzorg voldoet naar eigen zeggen aan de hoogste eisen. Het motto van de opticien is dan ook: 'De beste opticien. Dat willen we zijn.' De winkeluitstraling is net als bij de Bijenkorf transparant, licht en vernieuwend.

Binnen de optiekbranche is het shop-in-shop concept uniek. Eye Wish kiest met de opening voor een onderscheidende verkooplokatie in een omgeving van kwaliteit en mode, die zorgt voor extra uitstraling en bekendheid.