BEURSGEBOUW EINDHOVEN


1e nationale kampioenschappen casemodding tijden pcXperience

Eerste nationale kampioenschappen casemodding tijdens de pcXperience;

de pc als gebruiks- en lifestyle product
Sneller, krachtiger, luxer

Van vrijdag 27 mei t/m zondag 29 mei aanstaande organiseert O.G.Z. B.V. in de Americahal Apeldoorn de eerste editie van pcXperience. Een nieuw evenement voor de huidige, nieuwe en moderne pc gebruiker.

Evolutie van de pc/ Nationale Kampioenschappen casemodding De moderne pc is een lifestyle product geworden, waarbij de buitenkant minstens zo belangrijk is als de binnenkant. Het beste voorbeeld hiervan is waarschijnlijk het zogenaamde 'case modden'; simpel gezegd: het modelleren van je pc. Tijdens pcXperience vind het in samenwerking met casejunkies.nl georganiseerde Nederlands kampioenschap case modden plaats. Liefhebbers zullen hun laatste creaties tonen in de hoop kans te maken op een van de mooie prijzen. Het publiek van pcXperience beslist wie zich de beste casemodder van Nederland mag noemen. Dremel heeft het sponsorship van deze kampioenschappen verworven.

Totaaloverzicht
Producenten en detaillisten uit alle delen van de ict markt tonen tijdens pcXperience een totaaloverzicht op het gebied van hardware, software, internet, foto en video, games, aanverwante artikelen en de laatste trends en noviteiten.

De pc van A tot Z
Iedere type pc gebruiker, van beginner tot professional en van hobbyist tot tweaker, kan op pcXperience terecht. Voor algemene informatie, kijken en vergelijken of het aanschaffen van een pc en/of pc gerelateerde producten. Er zijn tal van workshops waar de bezoeker meer te weten kan komen over alle mogelijkheden die de pc biedt. Tevens kunnen de bezoekers gebruik maken van een testbank.

Games
Een van de belangrijkste taken van de moderne pc is het spelen van snelle, spectaculaire games. Liefhebbers van deze games komen ook volop aan hun trekken tijdens pcXperience. In samenwerking met GameParty.net zullen er drie game eilanden gerealiseerd worden die de bezoeker de mogelijkheid bieden het tegen elkaar op te nemen.

Openingstijden:
Vrijdag 27 mei van 14.00 tot 21.00 uur
Zaterdag 28 mei van 11.00 tot 17.00 uur
Zondag 29 mei van 11.00 tot 17.00 uur
Toegang: 8,00 euro