PERSBERICHT KENDRION N.V. De heer De Bakker voorgedragen als lid RvC Kendrion

Kendrion N.V. maakt bekend dat de heer R.L. de Bakker zal worden voorgedragen om toe treden tot de Raad van Commissarissen. Hiertoe zal op 21 juni aanstaande om 14:00 uur ten kantore van Kendrion te Zeist, een buitengewone vergadering van aandeelhouders worden gehouden.
De Raad van Commissarissen bestaat thans uit de heer S.J. van Kesteren en mevrouw M.E.P. Sanders en is na het aantreden van de heer De Bakker weer voltallig. De heer De Bakker past in het profiel van de Raad van Commissarissen van Kendrion en heeft een brede internationale ervaring binnen de industriesector. Daarnaast beschikt hij over specifieke kennis en ervaring op financieel gebied. De heer De Bakker is tot 1 juni aanstaande CFO van ASM International N.V. Profiel Kendrion N.V.
Kendrion N.V. is een internationaal opererende onderneming met circa 2.800 medewerkers in 17 Europese landen en Hongkong.
Kendrion streeft naar nichemarktleiderschap in business-to-business markten. Zo ontwikkelt Kendrion hoogwaardige industriële componenten en is Kendrion dienstverlener op het vlak van kunststofproducten en fasteners. Karakteristiek voor Kendrion zijn gemotiveerd lokaal ondernemerschap, kwaliteitsmanagement in ruime zin en logistieke expertise. Het aandeel Kendrion is genoteerd aan de effectenbeurs Euronext Amsterdam en opgenomen in de Euronext index NextPrime.
Zeist, 27 mei 2005
De Directie van Kendrion N.V.
Voor nadere informatie:
Kendrion N.V.
De heer P. Veenema
Utrechtseweg 33
3704 HA ZEIST
Tel: 030 699.72.50
Fax: 030 695.11.65
Website www.kendrion.com


---- --