Politie Zeeland


---


O-2939-2005 Automobiliste schrikt van fazant en rijdt in sloot

Vrijdag rond 12.00 uur is in Ovezande een 33-jarige vrouw uit 's Gravenhage met haar auto in de sloot gereden nadat ze was geschrokken van een fazant.
De vrouw reed over de Bernhardweg Midden toen ze schrok van een opvliegende fazant en de macht over het stuur verloor. Ze raakte in een slip waarna ze in een sloot naast de rijbaan tot stilstand kwam. De bestuurster kwam met de schrik vrij, haar auto raakte aan de zijkant en het dak beschadigd.


O-2940-2005 Twee personenauto's total loss bij aanrijding
Op de Deltaweg/N256 in Wilhelminadorp vond vrijdag rond 13.00 uur een kop/staartbotsing plaats tussen 3 personenauto's waarvan 2 total loss geraakten.
Een 76-jarige automobilist uit Tiel kon niet meer op tijd tot stilstand komen toen de auto's voor hem afremden en reed achterop de auto van een 20-jarige vrouw uit Goedereede (ZH). Op haar beurt botste zij weer op haar voorganger, een 46-jarige automobilist uit Etten-Leur. Alle bestuurders kwamen met de schrik vrij.


W-2941-2005 Fietsenkijkdag politiebureau Vlissingen
Op maandagavond 30 mei a.s. is er op het politiebureau in Vlissingen geen fietsenkijkavond.
In plaats hiervan is op zaterdag 4 juni a.s. tussen 10.00 uur en 14.00 uur een fietsenkijkdag op het politiebureau in Vlissingen, ingang Molenstraat.
Ook de gevonden fietsen die gestald staan op het politiebureau in Middelburg zullen hier te zien zijn. De kijkers worden verzocht de aangifte van diefstal/vermissing of een passende sleutel mee te nemen.

Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland