Ingezonden persbericht


POPCENTRUM PODIUM & DE TROUBADOUR

H a r d e n b e r g

PERSBERICHT WK 21

Boogienight, Paul Carrack (USA) en Lange Frans en Baas B. naar Hardenberg

Hardenberg-, In muziekcafe De Troubadour en Popcentrum Podium is het komend weekend een drukte van belang. Naast de maandelijkse BOOGIENIGHT in De Troubadour komen PAUL CARRACK en LANGE FRANS EN BAAS B. naar Podium.

Vrijdag (27 mei) houden we de sfeervolle 70's-80's swingparty 'BOOGIENIGHT' in De Troubadour. Voor de derde keer in de geschiedenis van Boogienight kiezen we weer de mooist geklede man of vrouw die als prijs maar liefst: 100 consumptiemunten krijgt. Opeens barst je van de poen, opeens wordt BOOGIENIGHT nog mooier dan voorheen want je hebt als winnaar veel vrienden en vriendinnen. Trek je mooiste of foutste outfit aan kom volgende week vrijdag naar Boogienight en WIN! Enne. kom op tijd want Vol = Vol!

Paul Carrack, de voor Grammy's genomineerde singer/songwriter/multi-instrumentalist, met wereldwijde nummer één hits komt op zaterdagavond 28 mei met band en met veel plezier naar Hardenberg. Omdat Carrack werkt voor ontelbare artiesten behelst zijn repertoire alle denkbare muzikale gebieden, variërend van pop, rock tot soul. De lijst van artiesten waarmee Carrack werkt is lang: The Eagles, Elvis Costello, Roger Waters, Diana Ross, Rod Steward, The Frankie Miller Band, Roxy Music, The smiths, The Undertones, Madness, John Hiatt, the Pretenders, Michael McDonald, Tom Jones en vele anderen. En die Paul Carrack komt gewoon naar Hardenberg. Zaal open om 20.00 uur.

Zaterdagnacht (28 mei) staan LANGE FRANS EN BAAS B. in Popcentrum Podium. Lange Frans (echte naam Frans Frederiks)en Baas B (echte naam Bart Zeilstra) zijn de bekendste leden van de rapgroep D-Men. Het begon in 2001: Lange Frans doet mee aan de freestyle interland Nederland-Belgie op het 'de Nachten' festival in Amsterdam en Antwerpen. Na een weergaloze tour in het clubcircuit komt in 2003 het debuutalbum van Lange Frans en Baas B 'Supervisie' uit. In 2004 gaan Lange Frans en Baas B. voor 'Plan Nederland' naar Honduras, waar ze het leven van de straatkinderen en de bendes bekijken. Ze nemen hier het nummer 'Het Leven van de Maras' op. In 2004 verschijnt de videoclip voor de 1e single 'Represent' op de buis. Dan komt in 2004 'Moppie' en komen Lange Frans en Baas B. samen met soulzangeres Ninthe met de single 'Zinloos'. Na een korte chartrun behaalt 'Zinloos' de eerste plaats. In diezelfde week wordt een geactualiseerde versie op het internet aangeboden in verband met de moord op columnist en cineast Theo van Gogh. En dan 2005: Lange Frans en Baas B. komen zaterdagnacht 28 mei ein-de-lijk naar PODIUM HARDENBERG. Het spektakel vindt plaats na de show van Paul Carrack en er is geen extra entree. Meer informatie en het wedstrijdschema lees je op www.poppodium.nl

Einde Persbericht



Ingezonden persbericht