Ingezonden persbericht

Internationale Toastmasters Conferentie in Hilton hotel

BESTE SPREKERS EUROPA NAAR AMSTERDAM



AMSTERDAM, 20050524 -- De Nederlandse Toastmastersclubs organiseren komend weekend een internationale conferentie in Amsterdam. Sprekers uit heel Europa komen bijeen om met elkaar te wedijveren in het spreken voor publiek. De speeches worden beoordeeld door een jury van getrainde evaluators. De sprekers worden onder meer beoordeeld op de structuur van de speech, originaliteit, lichaamstaal, stemgebruik en op zo min mogelijk 'eh' zeggen.


Bent u redacteur of journalist, dan bent u van harte welkom op zaterdagavond tijdens de Speech Contest en het Gala Diner. Meldt u zich a.u.b. voor vrijdagavond 27 mei aan op telefoonnummer (06) 27 03 71 71. Zaterdag 28 mei 2005: 18.00 Speech Contest en Gala Diner. Hilton Hotel, Apollolaan 138, 1077 BG Amsterdam. Het programma overdag bestaat uit educatieve workshops. Mocht u daar bij willen zijn laat het even weten op onderstaand telefoonnummer.

Toastmasters
Toastmasters clubs bestaan over de hele wereld, in diverse talen en in vele landen. In veel landen is de voertaal bij de clubs Engels. In Nederland bestaan zowel Nederlandstalige als Engelstalige clubs (de Nederlandstalige club in Amsterdam heet 'De Sprekers'). Toastmasters International is een in 1924 opgerichte non-profit-organisatie, die tot doel heeft mensen beter te leren speechen en hun sociale vaardigheden te vergroten. Wereldwijd zijn er meer dan 195.000 leden, verdeeld over 9.300 clubs in tachtig landen.

Amsterdamse Lente Conferentie
Naar de internationale conferentie die komend weekend gehouden wordt in het Hilton Hotel te Amsterdam komen rond de 300 Europese Toastmasters. Ook partners, vrienden en geĂŻnteresseerden zijn welkom. Op zaterdagavond is er vanaf 18.00 uur een Speech Contest, waarbij sprekers zullen worden beoordeeld op hun kunnen. Aansluitend is er een Gala Diner met daarna gelegenheid tot napraten en dansen.




Ingezonden persbericht