KONINKLIJKE GROLSCH N.V.

Introductie Grolsch Legioen 30 mei 2005 Carolus Theater

KONINKLIJKE GROLSCH N.V.

UITNODIGING AAN DE PERS

Enschede, 17 mei 2005

INTRODUCTIE GROLSCH LEGIOEN 30 MEI 2005 CAROLUS THEATER

Vorige week hebben wij u door middel van een persbericht geïnformeerd over Grolsch Legioen, het door Grolsch exclusief ter gelegenheid van Nijmegen 2000 te introduceren speciale pilsner. Door middel van dit bericht nodigen wij u uit om als vertegenwoordiger van de pers aanwezig te zijn bij de feestelijke introductie van Grolsch Legioen op 30 mei 2005. Het thema die avond is KOM, ZIE en OVERWIN!

KOM! op maandag 30 mei om 19.30 uur naar het Carolus Theater gelegen aan Plein 1944 te Nijmegen. ZIE! in premiere de film 'A lot like love' met Amanda Peet en Ashton Kutcher (vanaf 2 juni in de bioscoop). OVERWIN! het speciaal door Grolsch gebrouwen pils voor Nijmegen 2000: 'Grolsch Legioen'. Het eerste glas Legioen zal feestelijk overhandigd worden aan een markante Nijmegenaar. Aansluitend kunt u in de foyer onder het genot van een hapje zelf het glas gaan heffen. Het geheel wordt natuurlijk ook muzikaal opgeluisterd.

Deze twee primeurs mag u niet missen! Wij hopen u dan ook op 30 mei te mogen verwelkomen. Wij verzoeken u vriendelijk zich aan te melden indien u aanwezig zult zijn.


---