Gemeente Gouda


nieuwe openingstijden stadswinkel buytenerf (26/05/05)

Met ingang van maandag 30 mei 2005 veranderen de openingstijden van Stadswinkel Buytenerf. De Stadswinkel is voortaan de gehele maandag geopend en op vrijdagmiddag gesloten. Het veranderen van de openingstijden past binnen de doelstelling van de gemeente Gouda om de dienstverlening verder te verbeteren. De Stadswinkel hoopt met de verandering de gemiddelde wachttijd verder te verkorten. Maandag is met name voor Publiekszaken een drukke dag, de medewerkers staan nu ook s morgens klaar om de inwoners van Gouda van dienst te zijn.

nieuwe openingstijden:
maandag van 10.00 tot 17.00 uur
dinsdag en woensdag van 9.00 tot 17.00 uur
donderdag van 9.00 tot 20.00 uur
vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur

publiekszaken

Gouda behoort tot de tien gemeenten van Nederland met de ruimste openingstijden. In opdracht van het gemeentebestuur is er veel inzet om de gemiddelde wachttijd onder de 10 minuten te brengen. Dit doel is al tijdens de verbouwing gehaald. Maandelijks meet de dienst Publiekszaken de mening van de bezoekers over de dienstverlening. Een grote meerderheid is hierover tevreden en waardeerde dit in de maand april met een 7,5. Jan Vermeij (wethouder Publiekszaken): Stadswinkel is een team dat steeds beter ingespeeld raakt, waardoor zij steeds meer en beter scoort.

stadswinkel buytenerf
In Stadswinkel Buytenerf werken het Centrum voor Werk en Inkomen (CWI), het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV), de dienst Arbeid en Inkomen en Publiekszaken van de gemeente Gouda samen. De Stadswinkel biedt hiermee een breed scala van overheidsdienstverlening aan de inwoners van Gouda en omliggende gemeenten. Stadswinkel Buytenerf loopt hierin voorop in een landelijke trend en is tot nu toe de enige plek in Nederland waar zon brede samenwerking tot stand is gekomen.

_______________________

Echt een term voor een interne nota.
Footer