Provincie Gelderland

|                                            |Arnhem|27 mei 2005    |
|                                            |,     |               |
ACTIVITEITEN IN EN OM HET PROVINCIEHUIS

De leden van het college van Gedeputeerde Staten vertegenwoordigen de provincie bij tal van gelegenheden. Naast de provincie organiseren verschillende instellingen en organisaties bijeenkomsten en activiteiten waar gedeputeerden bij aanwezig zijn. Bijgaand een overzicht van de bijeenkomsten en activiteiten die in de komende periode van belang zijn.

Maandag 30 mei 2005

. Gedeputeerde H. Keereweer bezoekt met staatssecretaris M. Schultz van Haegen project H1 in Beuningen. (14.30 - 16.30 uur; Adres: Gemeentehuis; van Heemstraweg 46; Beuningen)
. Gedeputeerde H. Aalderink presenteert het Draaiboek Parkmanagement op een feestelijke bijeenkomst in het Bedrijvencentrum Kellenplaza. (16.00 - 18.00 uur; Adres: Bedrijvencentrum Kellenplaza; Newtonstraat 49; Tiel)
. Gedeputeerde M. van Haaren ondertekent samen met de partners het veiligheidsconvenant stationsomgeving. (17.00 - 18.00 uur; Adres: Belastingkantoor; Stationplein 50; Apeldoorn)
. Gedeputeerde H. Aalderink is aanwezig bij de bewonersavond over de milieuvergunning voor het groencomposteerbedrijf RRT (Aanvang: 20.00 uur; Adres: Gemeentehuis; Van Pallandtweg 11 ; Neerijnen)

Dinsdag 31 mei 2005

. Gedeputeerde M. van Haaren woont de raadsvergadering van de gemeente Rheden bij. Tijdens deze raadsvergadering wordt de samenwerkingsovereenkomst over het project Hart van Dieren vastgesteld ( Aanvang: 19.30; Adres: Gemeentehuis; Hoofdstraat 3; De Steeg)
. Gedeputeerde Th. Peters spreekt op de door het Platform Angeren georganiseerde discussieavond over het Ontwerp Streekplan. (Aanvang: 19.30 uur; Adres: Dorpshuis; Emmastraat 23; Angeren)

Woensdag 1 juni 2005

. Gedeputeerde M. van Haaren geeft het introductiesein voor de nieuwe Weekenddagkaart. (Aanvang: 10.15 uur; Adres: Provinciehuis; Markt 11; Arnhem)
. Gedeputeerde H. Keereweer bezoekt de strategische bijeenkomst van de IPO adviescommissie Landelijk Gebied. (Deze tweedaagse bijeenkomst start op 1 juni om 14.00 uur en eindigt op 2 juni om 12.00 uur; Adres: Kasteel Hooge Vuursche; Hilversumsestraatweg 14; Baarn)


. Gedeputeerde H. Aalderink woont in Straatsburg de plenaire sessie van het Comité van de Regio's (CLRAE) bij. (Deze sessie duurt t/m 2 juni)
. Gedeputeerde N.J. Wijsman opent de Stationslaan te Groenlo. (15.00 - 17.30 uur; Adres: Stationslaan, Groenlo)
. Gedeputeerde Th.Peters is als voorzitter van de Stuurgroep radio Kootwijk aanwezig op de informatieavond voor de bewoners van Radio Kootwijk. Tijdens deze avond wordt informatie gegeven over de toekomstplannen (Gebeidsvisie) over Radio Kootwijk. (Aanvang: 19.00 uur; Adres: Gebouw B van het compex Radio Kootwijk aan de Radioweg in Radio Kootwijk (gebouw B is het gebouw links van de weg, voor het hoofdgebouw)

Donderdag 2 juni 2005

. Gedeputeerde J. Esmeijer spreekt tijdens de regio bijeenkomst Democratie en Koningschap voor docenten van de bovenbouw van het basisonderwijs en de onderbouw van het voortgezet onderwijs. Deze regiobijeenkomst is de tweede in een rij van drie en wordt georganiseerd ter gelegenheid van het zilveren regeringsjubileum van Koningin Beatrix. ( 14.00 - 18.00 uur; Adres: Paleis't Loo; Koninklijk Park 1; Apeldoorn)
. Gedeputeerde M. van Haaren woont de commissievergadering Ruimte van de gemeente Maasdriel bij voor het beantwoorden van vragen over de planologische vervolgprocedure voor de rondweg Hedel. (Aanvang 19.30 uur; Adres: Gemeentehuis Maasdriel, Kersktraat 45; Kerdriel)

Vrijdag 3 juni 2005

. Het college van Gedeputeerde Staten woont het bezoek van Koningin Beatrix aan Nijmegen bij. In het kader van de jubileumtoernee brengt de koningin vandaag een bezoek aan de provincie Gelderland. (13.00 - 17.00 uur)

Zondag 5 juni 2005

. Gedeputeerde M. van Haaren neemt in Rome deel aan het 56e congres van het Union Internationale des Transports Publics (UITP). Gedeputeerde van Haaren spreekt op 7 juni in het plenaire gedeelte van het congres. (Het congres vindt plaats van 5 t/m 9 juni)

Maandag 6 juni 2005

. Gedeputeerde J. Esmeijer woont namens het IPO een overleg met minister Donner en staatssecretaris Ross-van Dorp bij over jeugdzorg. (16.00 - 17.00 uur; Adres: Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport;Parnassusplein 5; Den Haag)
. Waarnemend Commissaris van de Koningin J. Esmeijer woont de bijeenkomst "Lente in Overijssel!" bij. (18.30 - 20.30 uur; Adres:Kasteel Het Nijenhuis; 't Nijenhuis 10; Heino/Wijhe) In verband met actuele ontwikkelingen kunnen op het laatste moment wijzigingen ontstaan. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Persdesk van de provincie Gelderland: (026) 359 94 46



Provincie Gelderland