PICTURETHIS

PictureThis.tv introduceert GoodMood WIP voor live webcasting

De firma GoodMood uit Finland ontwikkelde een web-based oplossing voor interactieve live webcasting, videoconferencing en webtv die luistert naar de naam GoodMood WIP. PictureThis.tv is de eerste 'Webcasting Service Partner' van GoodMood in Nederland en biedt live webcasting via GoodMood WIP als complete dienst aan. Daarnaast kan het pakket via PictureThis.tv gehuurd worden op ASP-basis voor regelmatig gebruik, of in licensie worden aangeschaft voor eigen installatie.

Met GoodMood WIP wordt een live webcast pas echt interactief. Naast beeld en geluid kunnen verschillende tools worden ingezet om de kijkers interactief bij de live webuitzending te betrekken, zoals een discussiebox, een feedbackbox, een online poll (enquete) en synchroon met de video en audio meelopende slides.

Marco van der Ploeg, Managing Partner van PictureThis.tv stelt: 'Overal waar het delen van informatie met anderen centraal staat, kun je je afvragen of dat niet veel efficiënter kan. Onze slogan is: Moving Information, Not People. Met GoodMood WIP valt veel onproductieve en dus kostbare (reis)tijd te besparen.'

Deelnemers hebben alleen een webbrowser en een internetconnectie nodig. Direct na afloop van de live webcast is de on-demand versie op internet beschikbaar. De webcasts kunnen vanaf het najaar van 2005 ook via derde generatie (3G) mobiele telefoons bekeken worden.

Internationale gebruikers zijn o.a. Audi, Cisco Systems, Fujitsu-Siemens, Hewlett- Packard, PricewaterhouseCoopers en Grant Thornthon. GoodMood WIP wordt veel toegepast via internet en intranet/extranet voor o.a. e-learning, investor relations, persconferenties, management updates, trainingen, productlanceringen, debatten en webseminars.

Over PictureThis.tv
PictureThis.tv is producent van hoge kwaliteit breedband (live & on-demand) streaming media content. Naast video voor internet worden ook tv-commercials en bedrijfsfilms voor DVD en CD-ROM gemaakt. PictureThis.tv heeft een jarenlange ervaring met de creatieve en technische kant van televisie en (internet)video. Meer info op www.picturethis.tv/webcast


---