Landstede


Kamers beschikbaar voor studenten in Zwolle

Voor het eerst op kamers en op zoek naar een geschikte woonplek in Zwolle? Studentenhuisvesting Landstede biedt uitkomst. De zestig kamers in de Aa-landen komen in het nieuwe schooljaar weer beschikbaar voor studenten. Een goede service, met vier warme maaltijden per week, staat centraal in het appartementencomplex.

Het is een van de minder bekende, maar we één van de grootste studentenhuizen in Zwolle. Aan de Rijnlaan wonen tientallen studenten. De voorziening is onderdeel van Landstede, maar wordt ook bewoond door studenten van andere onderwijsinstellingen in de stad.

Bewoners gaan een contract aan voor één jaar en zijn verzekerd van een prettige en rustige woonomgeving. Per vier kamers zijn er een douche en een toilet beschikbaar. Het pand beschikt daarnaast over gemeenschappelijke ruimtes zoals een keuken en een woonkamer. De huisvesting verschilt van ´gewone´ studentenhuizen, onder meer doordat de kamers gesloten zijn tijdens vakantieperiodes. Verder is er een gastvrouw, die voor de dagelijkse gang van zaken zorgt.

Meer weten? kijk dan hier.