Gemeente Dongen


Gemeentelijke Oorkonde voor de heer Van Dongen 30-05-2005

Op zaterdag 28 mei, tijdens de receptie ter gelegenheid van het 60-jarig jubileum van voetbalvereniging DVVC, reikt wethouder Piet Panis een gemeentelijke oorkonde uit aan de heer W.C.N.J. (Wim) van Dongen. De heer Van Dongen ontvangt de oorkonde als blijk van waardering voor zijn inzet voor de jeugdafdeling van deze voetbalvereniging.

In 1964 werd de heer Van Dongen lid van DVVC. Hij nam toen tevens het jeugdleiderschap op zich. In 1976 trad de heer Van Dongen toe tot het bestuur van de jeugdafdeling en in 1980 werd hij wedstrijdsecretaris van de jeugdafdeling. Deze functie vervult hij nog steeds. Per week is de heer Van Dongen minimaal 2 à 3 avonden met deze functie bezig. De heer Van Dongen heeft echter aangegeven na het 60-jubileum van de club te stoppen als bestuurslid bij de jeugdafdeling.

Nevenactiviteit
De heer Van Dongen was gedurende tien jaar lid van het Oranjecomité dat jaarlijks het kersttoernooi organiseert in sporthal De Salamander. Het toekennen van de gemeentelijke oorkonde is echter voornamelijk een blijk van waardering voor zijn inzet voor voetbalvereniging DVVC.