Gemeente Stadskanaal

Nieuwsberichten

30-05-2005
Resultaat leveranciersbeoordelingen.

Beste collega's,

Binnenkort wordt de gemeente door de KEMA geaudit. Tijdens deze audit wordt expliciet aandacht geschonken aan de beoordeling van leveranciers. Om hiermee goed voor de dag te komen, is jullie gevraagd de leveranciersbeoordelingen zo snel mogelijk bij mij aan te leveren. Ik ben blij dat jullie hieraan gehoor hebben gegeven.

Er zijn 15 formulieren binnengekomen. Jullie hebben 88 leveranciers beoordeeld op kwaliteit, prijs en leveringstermijn. De beoordelingen zijn verwerkt in de leverancierslijst en wordt aan de KEMA getoond. Uit de diverse beoordelingen blijkt dat een klein aantal leveranciers op één of meerdere beoordelingsaspecten onvoldoende scoort. Ik bespreek dit met de betreffende beoordelaar en maak afspraken over te nemen stappen.

Na de goede inzet van een ieder is het de bedoeling dat wij doorgaan met de beoordeling van de leveranties. Wij doen dit niet alleen voor de KEMA. Als organisatie willen wij zaken doen met leveranciers die een kwalitatief goed product, dienst of werk leveren tegen de meest gunstige condities.

Met vriendelijke groet,
Aad de Jong