Ingezonden persbericht


30 mei, 2005

PERSBERICHT

BouwGarant biedt zekerheid met INTRAC-CRM van ACI

Stichting BouwGarant heeft onlangs aan ACI de opdracht gegund om INTRAC-CRM in te voeren in haar organisatie.

BouwGarant heeft INTRAC-CRM gekozen voor de uitgebreide CRM-functionaliteit, inclusief de customer service module en specifiek maatwerk.

BouwGarant wil met INTRAC-CRM efficiënter werken, meer doen en bereiken met de bestaande gegevens (bv. mailingen en rapportages); kortom, nog professioneler werken om de aangesloten bedrijven optimaal te kunnen bedienen. BouwGarant heeft voor INTRAC-CRM gekozen omdat het gebruiksvriendelijk is, precies aansloot op de eisen en wensen van BouwGarant en ook omdat de organisatie ACI een betrouwbare indruk maakte.

Over Stichting BouwGarant
Stichting BouwGarant is een kwaliteitslabel voor aannemers, gevestigd in Gouda. Er zijn ruim 2.000 aannemers aangesloten bij BouwGarant. Aangesloten bedrijven voldoen aan strenge eisen t.a.v. van vakmanschap en betrouwbaarheid. Bouwgarant voert promotie-campagnes om de BouwGarant-aannemers onder de aandacht te brengen. Meer informatie over BouwGarant treft u aan op www.bouwgarant.nl

Over ACI bv
ACI (Adviesbureau voor Commerciële Informatiesystemen) is gevestigd te Culemborg en ontwikkelt, verkoopt en implementeert sinds 1989 haar eigen CRM-software INTRAC-CRM. Sedert 2004 is ACI gecertificeerd om Microsoft CRM te implementeren en heeft inmiddels ruim 700 klanten in met name de bouw- en installatiewereld. Meer informatie over ACI vindt u op www.aci.nl.


---

---------------------------