BDO ACCOUNTANTS EN ADVISEURS

Certificering BDO

Persbericht: BDO CampsObers certificeert Decade Financials 3.1

Hoorn, 30 mei 2005

BDO CampsObers IT Auditors & Consultants heeft wederom een toonaangevende softwareapplicatie gecertificeerd. Ditmaal betreft het Decade Financials versie 3.1 van Decade Financial Software BV. Op 30 mei heeft de uitreiking van het certificaat plaatsgevonden in Ahoy Rotterdam waar op dat moment de klantendag van Decade plaats vond.

Decade Financials is een financieel pakket dat met name bedoeld is voor middelgrote organisaties en voor grote organisaties met een sterk centrale of gedecentraliseerde structuur. Maar ook kleinere organisaties die behoefte hebben aan een krachtig financieel sturingsinstrument zullen in Decade Financials een uitstekende oplossing aantreffen. De marktsegmenten waar dit pakket zich met name op richt zijn: Lokale overheid (gemeenten, waterschappen, provincies, not for profit instellingen), Zorg (revalidatiecentra), Woningcorporaties, Onderwijs en Dienstverlening. Decade Financials is te verkrijgen als client-server oplossingen en als webversie.

Een BDO softwarecertificering houdt in dat een onafhankelijke en deskundige partij heeft vastgesteld dat het pakket functioneert conform de opgegeven specificaties. Bovendien is door BDO vastgesteld dat Decade Financials versie 3.1 een integere gegevensverwerking mogelijk maakt. In de afgelopen anderhalf jaar heeft BDO diverse toonaangevende financiële applicaties in de Nederlandse markt gecertificeerd.

Voor meer informatie bezoekt u de website www.softwarecertificering.nl of neemt u telefonisch contact op met BDO CampsObers IT Auditors & Consultants op 0229-259888.

Over BDO CampsObers:
BDO CampsObers Accountants & Adviseurs verleent in Nederland vanuit ruim 30 vestigingen en met 2.000 professionals diensten op het gebied van accountancy, belastingadvies en consultancy. BDO richt zich met name op het Nederlandse middenbedrijf en is sterk in de advisering aan groeiende ondernemingen. BDO maakt deel uit van BDO International, een wereldwijd netwerk van zelfstandige en onafhankelijke organisaties die onder de merknaam BDO actief zijn op het gebied van de zakelijke dienstverlening.
BDO CampsObers IT Auditors & Consultants ondersteunt haar klanten bij het verbeteren van het rendement van de inzet van IT. Dit doen wij door risicos rondom de aanschaf, de implementatie en het beheer van IT inzichtelijk te maken en vervolgens te minimaliseren. Dit doen wij vóóraf (consultancy) maar ook achteraf (audit). Wij benaderen IT niet vanuit de techniek maar vanuit het perspectief van het (IT-)management, (administratieve) organisatie en interne controle. Door het minimaliseren van risicos, realiseren wij gemoedsrust.

Over Decade Financial Software BV
Decade Financial Software BV maakt onderdeel uit van de Unit 4 Agresso groep. De kernactiviteit van Decade Financial Software BV is het ontwikkelen, leveren en implementeren van financiële software. De applicatie Decade Financials is volledig zelf ontwikkeld en geldt hierbij als strategisch product. Ruim 150 organisaties met meer dan in totaal 10.000 gebruikers hebben inmiddels de overstap gemaakt om organisatiebreed met Decade Financials aan de slag te gaan. U kunt Decade Financial Software BV bereiken op 0162-498049 of via www.decade.nl.

30 mei 05 16:10