PERSBERICHT - 2005-05-30

Vroegboekers kunnen geld sparen

Air Berlin breidt vluchten uit

Air Berlin groeit door. In de herfst neemt de op één na grootste Duitse luchtvaartmaatschappij nieuwe verbindingen in haar vluchtaanbod op. Vanaf 1 november 2005 wordt de vluchtfrequentie op de route Amsterdam-Berlijn (Tegel) met een tweede dagelijkse vlucht verhoogd. Dankzij de dubbele dagrandverbinding -s morgens heen en s avonds terug, zowel vanuit Amsterdam als vanuit Berlijn- wordt de route vooral voor zakenreizigers nog interessanter.

Ook op Düsseldorf International, dat mede door Nederlandse en Belgische reizigers als luchthaven van vertrek wordt gebruikt, breidt Air Berlin in de komende winter het aanbod aanzienlijk uit. Aan de dienstregeling naar Wenen is een avondvlucht toegevoegd, waardoor vier keer per dag op de Oostenrijkse hoofdstad gevlogen wordt. Dankzij een extra middagvlucht is ook Londen (Stansted) vier keer per dag bereikbaar. Vanaf november wordt bovendien dagelijks nonstop tussen Düsseldorf en Madrid gevlogen.

Geheel nieuw is de Euro Shuttle-verbinding tussen Hamburg en Milaan (Bergamo) die vooralsnog op dinsdag, donderdag en zondag wordt aangeboden.

Vluchten naar de stedenbestemmingen zijn per direct te boeken. Andere bestemmingen uit de winterdienstregeling zullen binnenkort volgen. Voor de prijs geldt: hoe vroeger de boeking des te voordeliger het tarief. Air Berlin-vliegtickets zijn vanaf 29 euro per enkele reis via internet (airberlin.com), het Air Berlin Service Center (vanuit Nederland: 0900 737 8000, vanuit België: 0782 50146) en het reisbureau verkrijgbaar. Belastingen, toeslagen en service aan boord zijn bij de prijs inbegrepen.