BNN
PERSBERICHT

Hilversum, 22 april 2005

THE BRIDGET TRIANGLE IN ARGENTINIË

Vanaf maandag 30 mei van 22.05 uur tot 22.30 uur is Bridget weer te zien in een nieuwe reeks van het programma The Bridget Triangle. In vijf afleveringen reist de BNN-presentatrice door het ruige landschap van Argentinië. Iedere week ontvangt ze twee BN-ers, waaronder Ronald Giphart, Daphne Bunskoek en Eva Duijvenstein.

In de eerste aflevering ontvangt Bridget zanger Guus Meeuwis en televisiekok Bastiaan Doesburg. Ze bezoeken een Argentijnse schapenboerderij ofwel 'estancia' om als echte gaucho's schapen te drijven, te vangen én...te slachten! 's Avonds belandt de vangst van de dag op de barbeque en verzorgt Guus een gastoptreden op de boerderij. De volgende dag gaat het drietal raften en hebben ze een goed gesprek over hun jeugd, ambities en levensgeluk. Kortom: een lekker begin van Bridget's grote reis door Argentinië.

De week daarna reist Bridget samen met Ronald Giphart en Daphne Bunskoek door Pategonië waar ze vliegvissen en abseilen. Samen met Def P en Ellen ten Damme wordt er een bezoek gebracht aan de tweede stad van Argentinië, Cordoba. In de hoofdstad Buenos Aires storten Saskia Mulder en Sebastiaan Labrie zich in het carnavalsgedruis. En in de laatste aflevering met Eva Duijvenstein en Caro Lensen worden de watervallen van Iguaza per helicopter verkent.

De Bridget Triangle wordt geproduceerd door Haagse Bluf, de productie-maatschappij van Bridget.



BNN