Ingezonden persbericht


Midweek voor 50-plussers
Bron van eeuwige jeugd

Wist u dat 'eeuwige jeugd' inderdaad beschikbaar is? Bijna te mooi om waar te zijn, zult u misschien zeggen. Met leeftijdgenoten, al dan niet gelovig, willen we ons een midweek lang buigen over die vraag: Hoe kunnen we die eeuwige jeugd verkrijgen? Moet je daarvoor steeds heel goed geleefd hebben? De midweek, speciaal voor 50-plussers, wordt georganiseerd door de Gemeenschap Emmanuel, een katholieke vereniging. Enkele sprekers, onder wie een nog steeds jeugdige monseigneur Lescrauwaet, zullen inspirerende zaken te vertellen hebben. Laat u eens verkwikken in de bron die toegang geeft tot de eeuwige jeugd!

De midweek vindt plaats van 30 mei tot 2 juni in het landelijk gelegen conferentie-oord Emmaus te Helvoirt (tussen Den Bosch en Tilburg). Op het programma staan vieringen, inleidingen op het thema, uitwisseling in kleine groepen en ontspanning. In het conferentie-oord is een kapel aanwezig waar u echt tot rust kunt komen.

De midweek voor 50-plussers wil in een sfeer van vertrouwen en ontmoeting stil staan bij de bron van hoop, geluk en vreugde, om met blijdschap en frisse moed onze weg te vervolgen.

Belangstellenden voor de midweek voor 50-plussers kunnen voor meer informatie of voor opgave bellen naar 040-2219274 (fam. Janssen). Meer informatie ook op internet: www.emmanuelnederland.nl

====EINDE BERICHT===