Gemeente Weert

20 mei 2005

GROOT ONDERHOUD AAN ASFALTWEGEN

Aannemersbedrijf Janssen de Jong infra BV uit Valkenswaard gaat van 30 mei tot 22 juli in Weert en Nederweert groot onderhoud aan asfaltwegen uitvoeren. Enkele straten die dit jaar in Weert aan bod komen zijn de Maasenweg, Hulsterdijk (Laar), Ringbaan Oost/Zuid, Braakstraat/Friezenstraat (Leuken), L. Beerenbrouckstraat/A. Boostenstraat (Keent), Graafschap Hornelaan, Engelbrechtstraat/Sophiestraat (Moesel), Horsterweg/Kapelstraat (Stramproy) e.a. Enige overlast voor weggebruikers en aanwonenden is niet te voorkomen.

Het werk bestaat voor het grootste deel uit het repareren van slechte stukken asfalt, een nieuwe deklaag aanbrengen op asfaltwegen, het aanbrengen van grasbetonstenen ter bescherming van de wegkanten en het asfalteren van dichtgeklinkerde rioolsleuven. Deze werkzaamheden zullen enige overlast veroorzaken bij de weggebruiker onder andere door (gedeeltelijke) wegafzettingen. Daarvoor wordt uw begrip gevraagd. Aanwonenden zullen tijdig in kennis gesteld worden van de werkzaamheden.

Met Nederweert
In het kader van de regionale samenwerking, heeft dit jaar voor het eerst centrale besteksvoorbereiding en gezamenlijke aanbesteding van het asfaltonderhoudsbestek plaatsgevonden met de gemeente Nederweert.

Marijke Creemers,
Infocentrum gemeente Weert
Postadres: Postbus 950, 6000 AZ Weert
Bezoekadres: Beekstraat 54 Weert
Telefoon: (0495) 575 300
Fax: (0495) 542 906
E-mail: m.creemers@weert.nl
Algemeen e-mailadres: gemeente@weert.nl
Website: http://www.weert.nl

2005.084 FS


---- --