Ingezonden persbericht

OutSystems stelt Pieter van Harinxma aan als country manager Benelux

AMSTERDAM, 20050530 -- Amsterdam, 30 mei 2005 -> Pieter van Harinxma thoe Slooten is door OutSystems aangesteld om haar nieuwe vestiging in Nederland te gaan leiden. Van Harinxma is country manager voor de Benelux. Pieter van Harinxma is afkomstig van Exigen, waarvan hij country manager Benelux was. Eerder werkte hij o.a. als Account Manager, Sales Executive, Global Client Manager en Partner Manager bij bedrijven als Siemens Nixdorf, MCI WorldCom en IBM.


Met zijn twaalf jaar ervaring op het gebied van professionele diensten, oplossingen en producten voor de belangrijkste economische sectoren zoals finance, telecom, media en overheid ziet OutSystems in hem de ideale persoon om de verder ontwikkeling van de positie van OutSystems in de Benelux gestalte te geven.

Over OutSystems:

OutSystems is een internationaal softwarebedrijf dat een innovatief ontwikkelplatform levert waarmee bedrijven de manier waarop ze bedrijfstoepassingen maken en beheren, ingrijpend kunnen veranderen. Met het OutSystems HUB Edition platform worden toepassingen snel ontwikkeld en kunnen vervolgens gedurende de gebruiksperiode snel aangepast worden aan de altijd wijzigende eisen en wensen van de business die in het bedrijf ontstaan. Deze 'built-to-change' aanpak zorgt er voor dat toepassingen permanent in lijn blijven met de zakelijke behoeften van het bedrijf, en optimaal gebruik maken van de feedback van gebruikers.

OutSystems is in maart 2001 opgericht met onder andere startgeld van NeSBIC CTe Fund. OutSystems verkoopt direct in Nederland, Spanje en Portugal en heeft meerdere internationale samenwerkingsverbanden om andere regio's te bereiken. Er is inmiddels een indrukwekkend klantenbestand opgebouwd met in Nederland o.a. E.ON Benelux als klant.



Ingezonden persbericht