PERSBERICHT

Almere, 30 mei 2005

MyCom reikt schitterende LCD tv uit aan SBS 6 prijswinnaar

Kijk naar SBS 6 films Showtime en Austin Powers 3 en win LCD-TV!

Mevrouw B. Wiedenhof uit Tiel is dolgelukkig. Met een simpel sms'je waarin ze de vraag beantwoordde wie de hoofdrol speelt in de op SBS 6 uitgezonden film The Bourne Identity, won ze een schitterende MyCom LCD-TV ter waarde van maar liefst ¤ 797,-. De prijs werd haar afgelopen donderdag in de winkel van MyCom in Den Bosch symbolisch uitgereikt in de vorm van een cheque. De LCD-TV zelf wordt een dezer dagen bij haar thuisbezorgd en volledig geïnstalleerd door een monteur van MyCom.

Wil je ook kans maken op zo'n schitterende televisie? Kijk dan op maandag 6 juni naar de film Showtime of op maandag 13 juni naar Austin Powers 3. Beide films worden vertoond op SBS 6.

MyCom heeft de afgelopen tien jaar stormenderhand Nederland veroverd als 'de betere computerwinkel'. Sinds kort is het assortiment uitgebreid met Plasma- en LCD-TV's. Om die uitbreiding nog beter uit te dragen, stelt de winkelketen LCD-TV's ter beschikking als prijs voor wedstrijden die SBS 6 organiseert rondom bekende films zoals The Bourne Identity. De kijkers krijgen in de reclameblokken tijdens de film een vraag voorgelegd. Het antwoord kunnen ze per sms doorsturen naar SBS 6.

De MyCom LCD-TV heeft een schermdiameter van 66 centimeter (26 inch), een kijkhoek van 170 graden en contrast van 500:1. De resolutie is 1280 x 768. Verder beschikt het toestel over picture-in-picture, twee scart-aansluitingen en een DVI-ingang. Kortom, een zeer complete LCD-TV voor nog geen 800 euro!

Over MyCom
MyCom NEDERLAND B.V. stelt zich ten doel de beste leverancier in Nederland te zijn van computers, onderdelen, notebooks, plasma- en LCD TV's, monitoren, digitale camera's en meer. MyCom heeft op dit moment zeventien vestigingen in ons land. Daarnaast is MyCom zeer succesvol met MyCom Direct en MyCom Direct Business, waarbij onder meer via de website www.mycom.nl direct wordt verkocht. In 2004 werd MyCom Direct Business VNU's CRN uitgeroepen tot 'Business Retailer of the Year'.