3 e persbericht van maandag 30 mei 2005

Eindhoven 30-05-2005 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Man aangehouden na mishandelen vriendin

De politie heeft maandagmiddag rond 16.15 uur een man van 20 jaar uit Eindhoven aangehouden in zijn woning in Eindhoven-Tongelre. De man zou kort daarvoor zijn 25-jarige Eindhovense vriendin in het huis hebben mishandeld. De vrouw was daarna de woning uitgevlucht, waarna de politie werd gewaarschuwd. De man is aangehouden voor het plegen van huiselijk geweld. Hij is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Bakel: Verdachte opgepakt na steekpartij

De politie heeft maandagochtend rond 10.15 uur een man van 37 jaar aangehouden in zijn woning in Bakel. Hij wordt ervan verdacht dat hij zondagavond rond 22.00 uur bij een vechtpartij in de woning een man van 30 jaar uit Bakel met een nog onbekend voorwerp heeft gestoken. Deze man is met verwondingen aan hoofd, borst en armen opgenomen in een ziekenhuis. De 37-jarige man is na zijn aanhouding in verzekering gesteld. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Waalre/Veldhoven: Man aangehouden in verband met hennepkwekerij

De politie heeft maandagochtend rond 7.15 uur een man van 42 jaar uit Waalre aangehouden in zijn woning. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij een grote hennepkwekerij die de politie begin deze maand aantrof in een loods in Veldhoven (zie 2e persbericht van dinsdag 3 mei 2005). De aangehouden man, de huurder van de loods, is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Valkenswaard: Broers aangehouden na vechtpartij

Twee broers uit het Noord-Hollandse Oosterblokker zijn maandagochtend rond 11.15 uur door de politie aangehouden. De mannen (22 en 24 jaar) worden verdacht van betrokkenheid bij een vechtpartij op zaterdagochtend 8 januari 2005 rond 2.00 uur in en bij een café aan de Markt in Valkenswaard. Ze hoorden bij een groep die problemen maakte in het café. Toen twee van hen werden buitengezet, ging de groep verhaal halen. Daarbij werden enkele portiers mishandeld. De twee aangehouden mannen zijn in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Budel: Bekeuringen bij snelheidscontrole

De politie heeft maandag tussen 13.40 en 17.20 uur een snelheidscontrole gehouden op de Randweg-Oost. Van de 700 gecontroleerde voertuigen reden er 56 te hard. Er mag daar 80 km/u worden gereden; de hoogst gemeten snelheid was 102 km/u.