LogicaCMG




Persbericht

LOGICACMG SLUIT OUTSOURCING CONTRACT MET OHRA

Volledige uitbesteding van OHRA backoffice verzekeringssystemen

Amstelveen, 3 juni 2005

LogicaCMG heeft een contract gesloten met OHRA voor de overname van een belangrijk deel van OHRA s IT-activiteiten. Het contract heeft een looptijd van 5 jaar met een optie op verlenging. Negentien medewerkers van OHRA treden hiermee in dienst van LogicaCMG.

LogicaCMG zal het applicatiebeheer, de wijziging van de bestaande backoffice verzekeringssystemen en de conversie naar de nieuwe IT omgeving van OHRA voor haar rekening nemen. Het gaat hierbij om alle backoffice verzekeringssystemen voor leven-, schade-, zorg- en inkomensverzekeringen.

Nico Francken, directeur ICT van OHRA zegt over de uitbesteding: Deze overeenkomst biedt ons kwaliteitsverbetering en gelegenheid tot focus op onze kernprocessen, passend binnen de strategie van de Delta Lloyd Groep. Voor de medewerkers die bij LogicaCMG in dienst treden, biedt dit traject aansprekende ontwikkelingskansen.

Marc Muller, managing director outsourcing LogicaCMG Nederland: De overeenkomst met OHRA bouwt voort op onze relatie met dit onderdeel van de Delta Lloyd Groep en is een duidelijke bevestiging van onze kennis van de processen van verzekeraars. Het betekent tevens een belangrijke impuls voor onze outsourcingsactiviteiten binnen de financiële dienstverleningssector.