Politie Zeeland


---


O-3065-2005 Drie gewonden bij eenzijdig ongeval

Bij een eenzijdig ongeval op de noordbaan van de A58 t.h.v. Goes zijn donderdagavond rond 21.00 uur drie inzittenden van een personenauto gewondgeraakt.
De bestuurder, een 44-jarige Vlissinger, kwam door onverklaarbare wijze terecht in de middenberm. Na enkele tientallen meters door de middenberm te hebben gereden, probeerde hij zijn auto terug de rijbaan op te sturen. Als gevolg hiervan raakte zijn auto in de slip, en kwam via de rechterberm in een naast de rijbaan gelegen sloot tot stilstand. De brandweer heeft assistentie verleend bij het uit het voertuig halen van een van de inzittenden. De bestuurder en twee inzittenden, een 49-jarige man en een 50-jarige vrouw beiden uit de gemeente Middelburg, zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.


Z-3066-2005 Dode bij eenzijdig ongeval in Biervliet

Donderdagavond rond 23.00 uur is een 54-jarige man uit de gemeente Sluis om het leven gekomen bij een eenzijdig ongeval in Biervliet.
De man was op de Isabellaweg, door onbekende oorzaak, met zijn auto frontaal tegen een boom gereden en ter plaatse overleden aan zijn verwondingen.


W-3067-2005 Twee Vlissingers aangehouden voor baldadigheid

Twee Vlissingers van 21- en 22 jaar zijn vrijdag rond 01.30 uur in hun woonplaats aangehouden voor baldadigheid.
Op de Walstraat waren enkele marktkraampjes omvergetrokken. Beide mannen werden na verhoor ieder met boetes voor baldadigheid en het niet kunnen tonen van een ID-kaart weer in vrijheid gesteld.

Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland