DaimlerChrysler Nederland

Chrysler PT Cruiser opent het barbecue-seizoen
Door wie kan het barbecueseizoen nu beter worden geopend dan door `the hottest thing in town'? Wie zich hierdoor laat inspireren, maakt kans op een exclusieve, vlammende uitvoering van deze toch al hete Chrysler.

Nu de weergoden eindelijk voor prettig strand- en terrasweer lijken te zorgen, wordt het tijd voor een zomer op zijn Amerikaans en dat betekent: barbecuen! Chrysler en Radio Veronica nemen samen het initiatief om het barbecueseizoen te openen. Op de site van radio Veronica (www.radioveronica.nl) is een filmpje te zien waarin een vlammende PT Cruiser de hoofdrol speelt.

Op die site kunnen de bezoekers tevens aangeven wat hun favoriete barbecue-hit aller tijden is. Wie dat doet, maakt kans op één van de dagprijzen (een originele Weber barbecue). Alle winnaars van de dagprijs worden bovendien uitgenodigd om op vrijdag 3 juni naar de studio van radio Veronica te komen. Daar krijgen ze allemaal een autosleutel. Degene met de goede sleutel, rijdt gelijk na de uitzending met die gloeiend hete PT Cruiser naar huis. En dat is uiteraard weer reden voor een extra feestelijke barbecue.

© 1998-2005 DaimlerChrysler. All rights reserved.

Provider, Legal Notices and Terms, Privacy Statement