013 Tilburg

Kasabian afgelast
TILBURG, 2 JUNI 2005

Als het gevolg van het intensieve tourschema heeft de band Kasabian een aantal concerten deze zomer moeten afzeggen. Hieronder het concert dat de band zou geven op 28 juni in 013 in Tilburg. De band laat weten dat ze terug komen om het goed te maken bij de release van de nieuwe plaat. Wanneer dit album zal verschijnen, is op dit moment niet bekend. De organisatie biedt, ook namens de band, haar oprechte excuses aan voor het ongemak.

Er komt geen vervangend concert. Reeds gekocht kaarten kunnen vanaf vrijdag 3 juni tot een maand na concertdatum worden ingeleverd bij de erkende vvk-adressen van Ticket Service Nederland (www.ticketservice.nl)

013 huisstijl genomineerd
TILBURG, 20 MEI 2005
In augustus 2004 paste 013 haar huisstijl aan. Een verfrissende stijl was het doel en heeft geleid tot het inmiddels bekende poppetje dat veel gedaantes kan aannemen. Ook deze internetsite en een nieuwe lijn in de posters en programma-boekjes zijn hiervan het zichtbare resultaat. Nu het poppetje bijna 1 jaar wordt, zijn we genomineerd voor de beste marketingcampagne door de Vereniging van Nederlandse Poppodia, samen met Tivoli in Utrecht en het Eindhovense Virus Festival. Wie gaat winnen? Dat weten we 15 juni. Vol verwachting klopt ons hart.

Afgelast
Kasabian
di 28 juni