Gemeente Alphen aan den Rijn


Persbericht 36 Nieuwe bewegwijzering Stadhuis

2 juni 2005

Organisaties, bedrijven en instellingen in het stadhuis zijn binnenkort beter vindbaar. Vanaf vrijdag 3 juni wordt de nieuwe bewegwijzering geplaatst. Via de nieuwe route- en informatieborden is ook de weg naar het 'Werkhart Rijnstreek' niet te missen. Onder deze naam hebben het Centrum voor Werk en Inkomen (CWI), het UWV, de gemeente Alphen aan den Rijn en de Intergemeentelijke Sociale Dienst Rijnstreek (ISDR) de krachten gebundeld.

Werkzoekenden uit de Rijnstreek kunnen in het Werkhart Rijnstreek terecht voor alle zaken die met werk en inkomen te maken hebben. Het CWI doet dienst als centrale ontvangst. De wethouders Voogd (Alphen aan den Rijn) en Tersteeg (Nieuwkoop) hebben het Werkhart Rijnstreek op donderdag 2 juni officieel geopend.

Inwoners en ondernemers kunnen in het 'stadswarenhuis' terecht voor informatie en een scala aan (publieks)diensten. Naast het Werkhart Rijnstreek hebben ook De Bruggen (organisatie voor mensen met een verstandelijke handicap), de GGD, Parnassia Verslavingszorg, de politie en het postkantoor onderdak gevonden in het stadhuis. Al deze organisaties worden ook vermeld op een groot informatiebord bij de hoofdingang van het stadhuis.

PORTEFEUILLEHOUDER: J. VOOGD
Voor informatie: Karin Bekker, afdeling Communicatie, tel. 0172-465 263