AutoRai

Print

Chevrolet Racing introduceert WTCC merchandisinglijn

(3-6-2005)
Chevrolet Racing, dat dit jaar met drie Nubiraâs voor het eerst deelneemt aan het World Touring Car Championship (WTCC), heeft een uitgebreide Chevrolet WTCC merchandisinglijn op de markt gebracht. De artikelen, variërend van de originele Chevrolet Racing teamkleding tot aan modieuze luxe items, zijn inmiddels via de Nederlandse Chevrolet-distributeurs te bestellen.
Om de fans meer te betrekken bij de activiteiten van Chevrolet Racing, heeft Chevrolet een uitgebreide reeks kwalitatief hoogwaardige merchandisingartikelen ontwikkeld. Daardoor is ondermeer de originele teamkleding van de coureurs Nicola Larini, Alain Menu en Rob Huff nu voor een grote schare fans bereikbaar. De teamkledinglijn, die leverbaar is in alle gangbare maten, bestaat uit onder andere een warm teamjack, een informele fleece trui, een teamshirt en dito polo en vanzelfsprekend een Chevrolet Racing baseball cap.

Naast de originele teamkleding heeft Chevrolet ook een speciale Chevrolet WTCC fan-lijn laten ontwikkelen, met parapluâs, T-shirts, een lanyard, werkplaatsoveralls in het ontwerp van de Chevrolet Racing raceoveralls, en een rugzak. Ook de vrouwelijke liefhebbers worden niet vergeten. Voor hen heeft Chevrolet Racing een luchtige en modieuze âstrap topâ in de kledinglijn opgenomen.

Alle kledingstukken zijn uitgevoerd in de blauwe kleuren van het Chevrolet Racing team en vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige materialen.

Bovendien introduceert Chevrolet Racing een uitgebreide reeks praktische gebruiks-artikelen en hebbedingen, alle voorzien van de Chevrolet WTCC uitstraling. Uiteenlopend van sleutelhangers, een bidon, pennen, een muismat en koffiemokken tot aan luxe artikelen als modieuze zonnebrillen en een chique sporthorloge.

Kortom, een complete lijn van Chevrolet Racing waarin eenieder wel iets van zijn of haar gading vindt. De Chevrolet-distributeurs in Nederland beschikken inmiddels over een uitgebreide reeks merchandisingartikelen en geïnteresseerden kunnen daar terecht om kennis te maken met de complete lijn.