AutoRai

Print

Volop acties bij Suzuki

(3-6-2005)
Suzuki biedt nu nog meer voordeel dan anders en presenteert een aantal nieuwe actiemodellen van de complete Liana, de stoere Ignis en de voordelige Alto. Ook voor de praktische Wagon en voor de 4x4-modellen, de Grand Vitara en de Jimny, komt Suzuki met een aantal bijzondere actiepakketten.
Twee avontuurlijke actiemodellen zijn de Jimny Rhino en de Grand Vitara Rhino. Deze Rhino-uitvoeringen zijn uitgerust met een robuust uitlaatsierstuk, een wielcover met Rhino-logo en roest-vaststalen ring en een kunststof pushbar in zilverkleur gespoten, die bij de Jimny twee prominente verstralers heeft. De Jimny heeft ook verchroomde stalen sidebars, terwijl de Grand Vitara Rhino is uitgerust met roestvaststalen treeplanken. Het Rhino-pakket voor de Vitara kost nu slechts ⬠1.199,- in plaats van ⬠1.899,-, terwijl het Rhino-pakket voor de Jimny nu geen ⬠1.499,- maar ⬠999,- kost (inclusief BTW en montage).

Nog meer avontuur is er bij de Jimny AdventureStyle, een stoer actiemodel dat is voorzien van een wielhoes met opdruk âAdventureâ en een robuust uitlaatsierstuk. Daarnaast bevat het AdventureStyle-pakket een zwart gespoten kunststof pushbar en zwarte gepoeder-coate stalen sidebars. Ook dit pakket is nu ook extra voordelig en kost slechts ⬠699,- in plaats van ⬠999,- (inclusief BTW en montage). Er is al een Suzuki Jimny vanaf ⬠13.999,-.

Superieur comfort biedt Suzuki in de Liana ComfortStyle. Deze eyecatcher is voorzien van een achteruitrijbeveiliging, cruise control, een dak- of kofferbakspoiler in carrosseriekleur (afhankelijk van het model) en een robuust uitlaatsierstuk. Het luxe ComfortStyle-pakket voor de Suzuki Liana, die al leverbaar is vanaf ⬠16.399,- (vierdeurs), kost nu geen ⬠1.399,- maar slechts ⬠999,- (inclusief BTW en montage).

Voor sportieve rijders heeft Suzuki nu de Ignis 1.5 GTi ActionStyle. Deze actie-uitvoering op basis van de Ignis 1.5 GTi Sport is klaar voor actie met zijn lichtmetalen velgen (205/45 HR16)*, zijn mistlampenset vóór met zwarte omlijstingen rondom de lampen, zijn opvallende sportuitlaat en een set aluminium âsuperior tractionâ-sportpedalen. Het snelle ActionStyle-pakket is nu superaantrek-kelijk met een prijs van ⬠699,- (inclusief BTW en montage) in plaats van ⬠1.999,-! Bovendien is elke Ignis 1.5 GTi Sport, die vanaf ⬠14.999,- bij de dealer staat, nu tijdelijk voorzien van gratis airconditioning. Als dat niet âcoolâ is â¦

Voor de liefhebbers in de categorie âsportief maar compactâ, is er de Suzuki Alto SportStyle. Dit actiemodel is voorzien van een dakspoiler in carrosseriekleur, lichtmetalen velgen, mistlampen vóór, een robuust uitlaatsierstuk en zwarte stootsierlijsten op de flanken. Het SportStyle-pakket voor deze Alto, die in Spirit-uitvoering leverbaar is vanaf ⬠7.499,-, kost nu geen ⬠1.299,- maar ⬠899,- (inclusief BTW en montage).

Echte vrijbuiters kunnen hun hart ophalen aan de Wagon R+ 1.3 FreeStyle, de Ignis 5-deurs 1.3 FreeStyle, de Grand Vitara FreeStyle-3 en de Grand Vitara XL-7 FreeStyle. Het FreeStyle-pakket op de eigenzinnige Wagon R+ bestaat uit airconditioning, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, FreeStyle-stoelbekleding en een metal look dashboardset. Ook lichtmetalen velgen, mistlampen vóór, een dakspoiler en metallic lak behoren tot het luxueuze FreeStyle-pakket. De Wagon R+ 1.3 FreeStyle is verkrijgbaar vanaf ⬠14.199,-.(De Wagon R+ 1.3 Freestyle is ook leverbaar als automaat).

Ook is er een Ignis 5-deurs 1.3 FreeStyle leverbaar. Ten opzichte van de Ignis 5-deurs GLS is deze luxueuze FreeStyle-uitvoering voorzien van airconditioning (handbediend), twee speakers extra, verwarmbare buitenspiegels, lichtmetalen velgen, speciale bekleding in de kleuren blauw en zwart, een zonnebrilhouder, een metal look dashboardset met een geïntegreerde radio-/CD-speler, een spoiler op de achterklep en metallic lak. Voor een Ignis 5-deurs met al deze extraâs geldt een vanafprijs van ⬠15.699,-.

De Suzuki Grand Vitara FreeStyle-3 is uitgerust met metallic lak, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, mistlampen vóór en lichtmetalen velgen.

Bovendien bevat het FreeStyle-3-pakket een zilverkleurige dakreling, een radio/CD-speler met 4 speakers en bedienings-toetsen op het stuur, lederen stoelbekleding voor- en achterin, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en houtaccenten in het dashboard, de middenconsole en de voorportieren. Met zoân rijke uitrusting blijft er niets te wensen over! De Grand Vitara FreeStyle-3 is nu verkrijgbaar vanaf ⬠23.099,-.

De Grand Vitara XL-7 FreeStyle tot slot is als 2.7-liter V6 zevenzitter met automaat te koop vanaf ⬠39.999,-. Voor dat geld krijgt de
XL-7-rijder een heel complete uitvoering met een mistlampenset vóór, een elektrisch bedienbaar zonnedak, een dakspoiler en lederen bekleding.

Alle genoemde actiepakketten en FreeStyle-actie-uitvoeringen zijn tijdelijk leverbaar in een gelimiteerde oplage.


* De te wisselen witte standaard lichtmetalen velgen met bijbehorende banden behoren toe aan de Suzuki-dealer.