Lekstroom, 11.10 uur

Utrecht 03-06-2005 - Nieuwsberichten district Lekstroom

Inbraak in auto

IJSSELSTEIN Afgelopen nacht omstreeks 02.00 uur werd een 36-jarige man uit IJsselstein aangehouden op verdenking van inbraak. Getuigen meldden dat er vermoedelijk door twee mannen werd ingebroken in een geparkeerde auto op het Studioplein. Aan de hand van de doorgegeven signalementen lukte het om één van de weggevluchte mannen aan te houden. Nader onderzoek wordt ingesteld.

Diverse bekeuringen

VIANEN - Bij een verkeerscontrole donderdagavond op de Hagenweg en de Prins Bernhardstraat zijn diverse bekeuringen uitgedeeld.

Vijf bestuurders kregen een bekeuring voor het niet dragen van de gordel, zeven voor het overschrijden van de snelheid(hoogste snelheid bedroeg 83 km/u waar 50 is toegestaan), 1 voor een verlopen APK-keuring en 1 voor het rijden over de vluchtstrook.

Mannen aangehouden

NIEUWEGEIN Op donderdagavond omstreeks 21.30 uur zijn twee mannen van 22 en 39 jaar uit Utrecht aangehouden. Er was melding gedaan dat een vechtpartij plaatsvond op de Roerdomplaan ter hoogte van de tramhalte.

De politie trof diverse personen aan die met elkaar aan het vechten waren. De groep werd uit elkaar gehaald. Omstanders moesten op afstand gehouden worden met behulp van politiehonden. De twee mannen volgden echter niet de bevelen en/of vorderingen van de politie op en werden vervolgens aangehouden. De politie onderzoekt de zaak en wat de aanleiding was van de vechtpartij.