Ingezonden persbericht

Meubelstoffeerderij.nl krijgt dealerschap herstofferen grote merken

Na Cassina en Tecno nu ook DGG(Gelderland),Vitra, Cappellini en Zanotta

DEN HAAG, 20050603 -- Meubelstoffeerderij.nl, het stoffeeratelier van Dennis van der Burch, heeft in navolging van Tecno S.p.a en Cassina nu ook het dealerschap verkregen van Dutch Gelderland Group , Zanotta, Cappellini en Vitra.


Sinds enkele weken zijn voor bedrijven, instanties en particulieren, alle bekleding en toebehoren van o.a. Vitra en DGG (voorheen Gelderland) via meubelstoffeerderij.nl te verkrijgen. Door de technische expertise van Van der Burch te koppelen aan het dealerschap voor stofferingsmaterialen, ontstaat een voor de consument acceptabel prijsniveau. In het geval van Gelderland bijvoorbeeld zijn de stoffeerkosten inbegrepen bij de door Gelderland gestelde adviesprijs voor een nieuwe hoes.

De samenwerking tussen meubelstoffeerderij.nl en deze meubelfabrikanten werkt in beide richtingen, zo verzorgt Van der Burch stoffeerwerk in opdracht van Tecno, Vitra, Cassina en heeft Gelderland hem nu ook gevraagd de bekleding te ontwerpen voor één van hun nieuwe modellen. Voor Van der Burch is dit niet de eerste keer dat hij zich waagt aan de ontwikkeling van nieuwe bekleding, hij deed dit al eerder voor het Belgische merk Feld en voor ontwerpers als Maarten baas, Eric de Vos en Bert van der Grift. Samen met van der Grift verzorgt meubelstoffeerderij.nl nu ook maatwerk. Er wordt op dit moment hard gewerkt aan een eigen collectie waarvan de eerste modellen binnenkort gepresenteerd zullen worden.



Ingezonden persbericht