Gemeente Stein


Infoavonden rioolvervangingen
03-06-2005

In de gemeente Stein wordt op diverse plaatsen dit najaar de riolering vervangen. Nadat de riolering is vervangen wordt de bovenliggende verharding opgeknapt. Hierbij worden tevens een aantal verkeersmaatregelen genomen in het kader van het inrichten volgens het duurzaam veilig concept.

Om de concept plannen te bekijken worden inloopavonden georganiseerd. U kunt alle vragen die u heeft stellen en eventuele opmerkingen meegeven voor het definitieve ontwerp.

Schriftelijke zienswijzen met betrekking tot de verkeersmaatregelen kunnen ook worden gericht aan Burgemeester en Wethouders van Stein, Postbus 15, 6170 AA Stein vanaf de datum na publicatie van het ontwerpbesluit.
Belanghebbenden die mondeling zienswijzen kenbaar willen maken kunnen hierover een afspraak maken met mevrouw M. Vliegen tel. 4359228 van afdeling Openbare Werken en Verkeer.

In de onderstaande straten wordt de riolering vervangen:

Urmond
Beekstraat
Grotestraat (huisnr 28 t/m huisnr. 52)
Burg. Strijkersstraat (huisnr 21 t/m huisnr. 47) St. Maartenstraat (huisnr 12 tot Burg. Strijkersstraat) Urmonder Maasstraat (Kloosterstraat tot De Bath)

Stein
Diepenbeekstraat (viaduct tot Den Hoekstraat 16) Diependaalstraat (Meygatenstraat tot huisnr. 88) Den Hoekstraat (huisnr 8 t/m huisnr. 28)
Blauwen Steenweg (Heerstraat Centrum tot huisnr. 12) Keerenderkerkweg (huisnr 1 t/m huisnr. 27)
Barbariniplein (huisnr. 9 tot Kruisstraat)
Vaart (Heerstraat Noord tot Houterend)

Elsloo
Wijngaardstraat (inclusief kruising Scharberg)

Berg a/d Maas
Koningstraat (huisnr. 7 tot Obbichterstraat)
Obbichterstraat (nabij huisr. 11)
Steegstraat (huisnr. 6 tot Julianastraat)

Voor de bewoners van Oud Urmond wordt een afzonderlijke informatieavond georganiseerd waarbij naast op de hierboven genoemde werkzaamheden wordt ingegaan op het oplossen van de parkeerproblematiek in de nabijheid van de Terpkerk.

Deze informatieavond vindt plaats op 16 juni vanaf 20.00 uur in de Terpkerk te Oud Urmond.

Voor de bewoners van de straten in Berg a/d Maas, Elsloo en Stein wordt op 15 juni 2005 van 19.00 - 21.00 uur een inloopavond georganiseerd in het gemeentehuis.