Persberichten 3 juni 2005

's-Hertogenbosch 03-06-2005

AANRIJDING LETSEL

's-Hertogenbosch - Bij een aanrijding op de kruising Hambakenweg - Treurenburg op 2 juni 2005 omstreeks 15.35 uur zijn een 15 jarige fietster uit Velddriel en een 47 jarige bromfietser uit Den Bosch overgebracht naar het ziekenhuis in Den Bosch. DE bromfietser negeerde het rode verkeerslicht en kwam in botsing met de fietster.

WAPENSTOK INBESLAGGENOMEN

Drunen - Bij een 17 jarige jongen uit Drunen is op 2 juni 2005 omstreeks 20.20 uur op de Vennestraat te Drunen een wapenstok inbeslaggenomen.

WINKELDIEVEN AANGEHOUDEN

's-Hertogenbosch - Een 14 en 16 jarig meisje uit Heesch zijn op 2 juni 2005 aangehouden ivm diefstal van kleding uit een winkel aan de Markt te Den Bosch. De meisjes hadden T-shirts ter waarde van 115 onder hun kleding aangetrokken zonder te betalen.

VERDACHTE VERNIELING AANGEHOUDEN

's-Hertogenbosch - Een 21 jarige jongen uit Den Bosch is op 3 juni 2005 aangehouden als verdachte van vernieling van auto's omstreeks
01.35 uur op de Verwerstraat en de Sint Janssingel te Den Bosch. De jongen is ingesloten.

RIJDEN ONDER INVLOED

Rosmalen - Tegen een 45 jarige automobilist uit Rosmalen is op 3 juni 2005 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 01.45 uur op de Brabanthoeven te Rosmalen.

RIJDEN ONDER INVLOED

Rosmalen - Tegen een 19 jarige automobilist uit Rosmalen is op 3 juni 2005 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 04.30 uur op Hintham te Rosmalen tegen een lantaarnpaal. Tevens is zijn rijbewijs ingevorderd.

AUTOBRAND

's-Hertogenbosch - Op de Bruistensingel te Den Bosch is op 3 juni 2005 omstreeks 05.45 uur een personenauto uitgebrand. Brandweer bluste de brand. Oorzaak van de brand is niet bekend.

VERDACHTE DIEFSTAL GSM AANGEHOUDEN

's-Hertogenbosch - Een 15 jarige jongen uit Den Bosch is op 2 juni 2005 aangehouden ivm diefstal van een GSM. De jongen had op 1 juni 2005 omstreeks 16.10 uur op het NS-station van een passagier een GSM afgepakt.

WINKELDIEF AANGEHOUDEN

Uden - Een 18 jarig meisje uit Uden is op 2 juni 2005 aangehouden ivm diefstal van toiletartikelen twv 20 uit een winkel aan het Piusplein te Uden. Ze kreeg een boete van 125.

VERDACHTE MISHANDELING AANGEHOUDEN

Veghel - Een 20 jarige jongen uit Veghel is op 2 juni 2005 aangehouden ivm mishandeling van zijn 52 jarige moeder uit Veghel. De man is inverzekering gesteld.

RIJDEN ONDER INVLOED

Veghel - Tegen een 52 jarige automobilist uit Veghel is op 2 juni 2005 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 18.45 uur op de Gasthuisstraat te Veghel.

RIJDEN ONDER INVLOED

Veghel - Tegen een 23 jarige automobilist uit Sint Oedenrode is op 2 juni 2005 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 23.00 uur op de Hoofdstraat te Veghel tegen een prullenbak en fietsenrek. Tevens is zijn rijbewijs ingevorderd.

ZITMAAIER GESTOLEN

Lith - Afgelopen week is uit een loods op een sportterrein aan de Pastoor Roesweg in Maren-Kessel (gem. Lith) een zitmaaimachine ontvreemd. De dieven wisten zich onder meer toegang te verschaffen tot de loods door de beveiliging van de toegangspoort van terrein en loods te forceren. Daarnaast hebben ze tevergeefs geprobeerd om toegang te krijgen tot het clubgebouw.

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL

Bernheze - Bij een verkeersongeval op de kruising van de Mozartlaan met de Verdilaan in Heesch is gisteravond een 18-jarige man uit Landerd gewond geraakt. De man reed over de Verdilaan in de richting van Mozartlaan te Heesch. Toen hij op de T-splitsing aankwam, nam hij de bocht naar rechts te ruim en botste daarbij tegen een auto van een 36-jarige bestuurster uit Bernheze. Als gevolg van de botsing vatte de auto van de man vlam. Dit werd snel geblust door een voorbijkomende brandweerman, die de botsing ook had gemeld aan de politie. De bestuurder is met rug- en nekklachten overgebracht naar een ziekenhuis in Veghel. De vrouw is ter plekke onderzocht en vervolgens haar weg gegaan. Beide voertuigen zijn weggetakeld.

AUTO-INBRAKEN

Rosmalen - Bij verschillende geparkeerde auto's in een zestal straten te Rosmalen is in de nacht van 2 op 3 juni 2005 ingebroken. In alle gevallen werd een ruit vernield. Weggenomen werden o.a. een gsm, jas en tassen. De geparkeerde auto's stonden op de Cerberusstraat, Herlucesstraat, Jagersingel en diverse "Borchen".