Ingezonden persbericht



1.200 eindexamenkandidaten met GoGo Tours op eindexamenreis

Vandaag de laatste examens gemaakt, morgen ontspannen in de zon! Dit weekend vertrekken 1.200 eindexamenkandidaten met GoGo Tours op eindexamenreis. De kandidaten gaan naar Kreta, Rimini, Blanes, Calella, Lloret de Mar, Malgrat de Mar, Salou en Marmaris. De populairste eindexamenbestemming is Lloret de Mar.

Een eindexamenreis is een 8- of 10-daagse vlieg- of busreis naar een populaire badplaats. Bij de reis is een aantal activiteiten inbegrepen zoals een speciaal eindexamenfeest, beachparty, kroegentocht, discotour en een tocht naar een stad zoals Barcelona. Vandaag, vrijdag 3 juni, maken de scholieren hun laatste examens. Na al het harde leren kiezen de scholieren er vervolgens voor om lekker bij te komen op een zonnige bestemming. Dit hebben ze wel verdiend na het blokken voor de examens; bovendien is het een stuk goedkoper dan een vakantie in het hoogseizoen,

GoGo Tours biedt al sinds 1996 speciale eindexamenreizen aan. De organisatie ziet de laatste jaren de populariteit van deze reizen toenemen. Ook zijn er heel veel eindexamenkandidaten die een "gewone" reis boeken dit weekend. Er vertrekken dit weekend met GoGo Tours in totaal ruim 2.500 jongeren op vakantie. De ene helft kiest dus voor een speciaal samengestelde eindexamenreis, de andere helft kiest een reis uit het reguliere aanbod van de jongerentouroperator.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

GoGo Tours / Sunweb Vliegreizen
Sylvia Kornet - Public Relations & Communicatie
Postbus 1439
3000 BK ROTTERDAM
Tel. 010-2802146
Fax. 010-4137821
mailto:Sylvia.kornet@gogo.nl

www.sunweb.nl
www.gogo.nl