3 iWebpakket


03.06.2005 / 16:27 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Brain service

3i Webpakket succesvol geintroduceerd.

Het 3i webpakket geeft MKB bedrijven de mogelijkheid om mee te doen aan de groeiende internet economie. De verkopen via internet zijn het afgelopen jaar met 35% gestegen tot 1,68 miljard Euro volgens een onderzoek van Blauw Research en Thuiswinkel.org. De markt voor online verkopen groeit hiermee nog steeds 'substantieel harder' dan de reguliere detailhandelverkopen, zo stelt de brancheorganisatie. Het aandeel in eCommerce in 2004 ten opzichte van de totale Nederlandse etailhandelomzet stijgt hierdoor van 1,6 procent tot 2,1 procent. Verkopen via internet wordt de komende jaren steeds belangrijker om mee te kunnen groeien met de markt. Een goede web-site is derhalve voor een ondernemer noodzakelijk haar producten aan te bieden.

Het 3i webpakket is gebouwd in ASP.NET, een taal van Microsoft. Hiermee kunnen alle vormen van moderne en betrouwbare technologieën op het Internet gebruikt worden. Het 3i webpakket is volledig te gebruiken in samenhang met alle Microsoft producten. Omdat 98% van de gebuikers bekend is met de microsoft producten zal het 3i Webpakket geen verassingen opleveren bij gebruik.

Het 3i webpakket bevat een compleet content management systeem gevuld met modules waarmee de gebruiker eenvoudig en betaalbaar zijn eigen website kan beheren. Daarnaast kan het 3i webpakket aangesloten worden op administratie, klant- en orderverwerkingsystemen van de gebruiker van het 3i webpakket.

Voor meer informatie kunt u mailen naar: info@VerkopenOpInternet.nl of bellen naar 010-4535900