BNN



PERSBERICHT

Hilversum, 6 mei 2005

POPSECRET MET COLDPLAY VRIJDAG 3 JUNI EXCLUSIEF BIJ BNN

Het optreden van Coldplay voor PopSecret wordt door BNN op vrijdag 3 juni van 23.10 uur tot 23.55 uur op televisie uitgezonden op Nederland 2. De herhaling staat voor maandag 6 juni van 23.05 uur tot 23.50 uur ook op Nederland 2.

Op zondag 5 juni van 16.00 uur tot 18.00 uur, is het optreden te beluisteren tijdens het 3FM-programma That's Live. Presentator Eric Corton heeft een exclusief interview met zanger Chris Martin. Ook stelt Eric de band de winnende vragen die luisteraars tijdens de Coldplay-actie op 3FM konden insturen.

BNN organiseerde op woensdag 6 april, in samenwerking met EMI en 3FM een exclusief televisie- en radio-optreden van Coldplay. Het geheime optreden was alleen toegankelijk voor een klein aantal fans die via 3FM en de (leden) site van BNN (www.bnn.nl) kaartjes hadden gewonnen.

In navolging van het enorme succes van Het Geheime Optreden van Robbie Williams dat BNN in november 2002 organiseerde, is BNN onder de titel PopSecret met een serie exclusieve optredens van internationale bands en artiesten gestart. Zo organiseerde BNN onder andere PopSecrets met de Amerikaanse band Live, zangeres Alicia Keys en Faithless.