Ingezonden persbericht


BRITA SEIFERT exposeert in Amadeus Art Galerie

Amadeus Art Galerie nodigt u van harte uit voor de schilderijenexpositie met Amersfoortse thema's van de Berlijnse kunstenares

BRITA SEIFERT

OFFICIëLE OPENING EN WIJNPROEVERIJ: VRIJDAG 3 JUNI 2005, 19.00-21.30 UUR IN AMADEUS ART GALERIE in AMERSFOORT. De expositie duurt tot en met 30 juni a.s.

Wijnhandel Henri Bloem zorgt tijdens de opening voor een heerlijke wijnproeverij.

Tijdens de opening zal Brita Seifert persoonlijk aanwezig zijn.

U bent van harte welkom!

De schilderijen van Brita Seifert voeren je mee naar een andere wereld of brengen middenin een betoverend avontuur. Soms is een schilderij een uitdrukking van haar innerlijke gevoelens of geïnspireerd door haar passies reizen en muziek. De afgebeelde taferelen in haar werk spelen zich af in de schemering van de morgen of de laatste lichtstralen van de avond, op de grens tussen dag en nacht, en tussen de vage contouren gelegen tussen de realiteit en het geheim van de verbeelding. De kijker wordt meegezogen in een bekende en onbekende droomwereld van het onderbewustzijn waar je kunt ontsnappen aan de dagelijkse verplichtingen en alledaagse sleur. Haar schilderijen hebben een extra dimensie door de diverse raadselachtige verwijzingen die ruimte laten voor eigen interpretatie en fantasie.

Als extra service is de Brita Seifert expositie ook te bezoeken tijdens de Kunstkijkroute op zondag 19 juni tussen 14 en 17 uur in Grand Café & restaurant Het Filmhuis (tweede etage, restaurantgedeelte), Groenmarkt 8, Amersfoort.

Amadeus Art Galerie
Prinses Julianaplein 66-67
3817 CS Amersfoort
Tel. (06) 13445254

Contactpersoon: Richard van den Heuvel

Nadere informatie: www.amadeusart.nl