Politie Zeeland


---


O-3076-2005 Koikarpers gestolen

Tussen donderdag 18.00 en vrijdag 13.00 uur werden uit een vijver, behorend bij een woning op de Landweg in 's-Heer Arendskerke vier koikarpers gestolen.
De waarde van de Japanse vissen is niet bekend.


W-3077-2005 Aanrijding in Middelburg

Op de kruising Londensekaai / Nieuwstraat vond vrijdag om 15.35 uur een aanrijding plaats.
Een 72-jarige Middelburgse snorfietser reed over de Londensekaai, komende uit de richting van de Houtkaai. Op de kruising sloeg hij linksaf en liet hierbij de links van hem, op dezelfde weg rijdende 23-jarige Middelburgse automobilist niet voorgaan. De snorfietser raakte bij de aanrijding gewond aan zijn hoofd en werd overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen. Zijn snorfiets liep geen schade op, de personenauto raakte aan de achterkant beschadigd.


Z-3078-2005 Aanrijding in Terhole

Op de Hulsterweg bij de splitsing Hulsterweg met de Notendijk in Terhole vond vrijdag om 18.00 uur een aanrijding plaats.
Een 42-jarige automobilist uit de gemeente Hulst reed over de Hulsterweg, komende uit de richting Koosterzande en remde af om linksaf te slaan. Een achter hem rijdende 17-jarige scooterrijder uit dezelfde gemeente kon niet tijdig stoppen en er ontstond een aanrijding. De scooter bleef onbeschadigd, de personenauto raakte aan de linkerzijde beschadigd.


O-3079-2005 Diefstal auto

In de Marshallstraat in Goes werd tussen donderdag 22.00 uur en vrijdag 18.30 uur een personenauto gestolen.
Het betreft een grijze Mazda 626 sedan 2.0 met kenteken TP-38-RP; de waarde bedraagt ongeveer vijftienhonderd euro.


W-3080-2005 Portemonnee gestolen

Vrijdag tussen 14.45 en 15.15 uur werd een 82-jarige vrouw in haar woning op het Oranjeplein in Oost-Souburg beroofd van haar portemonnee.
Een onbekende man kwam aan haar deur en wist zich met een smoes toegang tot de woning verkrijgen. In een onbewaakt ogenblik heeft hij de portemonnee van de bewoonster uit haar tas gestolen. In de portemonnee zaten persoonlijke papieren en enkele honderden euro's.

Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland