Ingezonden persbericht


MUZIEKCAFE DE TROUBADOUR

H a r d e n b e r g

PERSBERICHT WK 22

Drie live-bands in De Troubadour

Hardenberg-, Aanstaande vrijdagavond (03-06) om 22.00 uur start in De Troubadour de voorlaatste voorronde van de 'The Clash of the Cover Bands', de ultieme speurtocht naar de meest perfecte coverband van Nederland. Weer staan er drie bands op het podium waarvan de winnaar zich plaatst voor de finales.

Aanstaande vrijdag treden op: First Avenue uit Zwolle. Dit is een authentieke '70-style rockband met ballen. De band trakteert het publiek tijdens een optreden op een gevarieerd, verrassend en uniek samengesteld repertoire. Dit is met zorg geselecteerd uit het betere werk van de rocklegendes uit de jaren '70. Een heuse seventies rockrevival! 1st Avenue is een rockband die de southern rock, knetterende boogie's en een vleugje blues begrijpt en daarom met veel passie weet te brengen. De nummerkeuze loopt uiteen van ZZ-Top, Thin lizzy en AC/DC tot de vroege Whitesnake, UFO, Lynyrd Skynyrd en Deep Purple.

Daarna: The Velvet Underwear: The Velvet Underground Tribute uit Almelo. Een gesjeesde beroepsmuzikant, een herintreedster, een kunstmeisje en een nerd. Eén gezamenlijke passie: fluwelen ondergoed. Caroline, Venus, Candy, Heroine. Met hun eigen Andy Warhol. Exclusieve Velvet Underground/ Lou Reed-covers. Kortom: The Velvet Underwear!

Tenslotte: The Glove Puppets, een 4-mans Pop, Rock coverband uit Deventer. The Glove Puppets is een jonge coverband met repertoire van o.a. Red Hot Chili Peppers, Lenny Kravitz, Doe Maar, Simply Red, Joe Cocker, en nog veel meer. Aanvang 22.00 uur. LET OP: GRATIS ENTREE! Meer informatie en het wedstrijdschema lees je op www.poppodium.nl

Einde Persbericht



Ingezonden persbericht