Ingezonden persbericht


-----------------------

Z-3115-2005 Aangehouden wegens mishandeling, terneuzen

Omstreeks 06.30 uur vanmorgen is een 26-jarige Terneuzenaar aangehouden wegens mishandeling. Hij wordt ervan verdacht een 30-jarige vrouw uit dezelfde gemeente te hebben geslagen en van haar fiets te hebben getrokken. Ook heeft de man even later een ruit van haar woning vernield. De oorzaak van de mishandeling ligt in de relatiesfeer.

W-3116-2005 Vernielde camper, Vlissingen

Een geparkeerd staande camper is tussen gisteravond 22.00 uur en vanmorgen 07.30 uur vernield. Door onbekenden werd een blik verf tegen de camper, die in de Weststraat geparkeerd stond, gegooid. Het schadebedrag is nog niet bekend. Het blik is meegenomen door de politie en wordt onderzocht op mogelijke sporen.

O-3116-2005 Brommer gestolen, Goes

Uit de tuin van een woning aan de Spaakstede in Goes is een bromfiets weggenomen. De brommer betreft een Tomos in de kleuren blauw en wit. Verzekeringsplaatje was nog niet bekend bij de eigenaar. De diefstal heeft plaatsgevonden tussen 22.00 uur gisteravond en 07.00 uur vanmorgen.

W-3117-2005 Vernielingen aan auto's, Oost Souburg

In de Burgemeester Stemerdinglaan in Oost Souburg zijn, in de nacht van zaterdag op zondag, vernielingen gepleegd aan (in ieder geval) een zestal auto's. Van alle auto's werd de buitenspiegel afgetrapt. Schadebedragen zijn nog niet bekend.

W-3118-2005 Auto op zijn kant, Vlissingen

Vannacht, tussen 23.00 uur en 09.00 uur, is een auto, die geparkeerd stond op de Lunenburg in Vlissingen, op zijn kant gegooid. Hierdoor beschadigde, mogelijk, de motor van de auto. Ook is de gehele zijkant van de auto beschadigd. Een schadebedrag is nog niet bekend.

W-3119-2005 Diefstal uit auto, Vlissingen

Op de Zwanenburgseweg in Vlissingen is tussen gistermiddag 14.00 uur en vanmorgen 11.30 uur geprobeerd een geparkeerde personenauto mee te nemen. De diefstal van de auto werd niet voltooid. Wel zagen de daders kans het stuur van de auto los te breken. Uit de auto worden verder geen goederen vermist.

Z-3120-2005 Aangehouden wegens rijden na ontzegging, Sluiskil

Een 32-jarige man uit de gemeente Terneuzen is in Sluiskil, op de Baljuwlaan, aangehouden. De man reed in een auto, terwijl dit hem door de rechter verboden was. Hij is aangehouden en toen bleken er nog diverse boetes voor hem open te staan. Tijdens de fouillering van de man bleek hij ook nog in het bezit te zijn enige (vermoedelijk) xtc-tabletten. De man deed afstand van de pillen. Hij is verhoord en weer huiswaarts gestuurd. Zijn auto is buiten gebruik gesteld, omdat hij zijn boetes niet kon betalen.

Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen. Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.


---- --