Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

glamourtrouwen in amsterdam.

Tuschinski toneel jubileumshow bride side

Amsterdam, april 2005. Het Amsterdamse bruidsmerk Bride Side/ Night Sight - opvallend door het hedendaagse ontwerp en kleurgebruik - viert op 5 juni 2005 haar 10-jarig bestaan. Speciaal voor deze gelegenheid wordt een spetterende bruidsshow georganiseerd in filmtempel Tuschinski - één van de nieuwste trouwlocaties van Amsterdam. Na de modeshow zijn alle romantische hoekjes van het theater open voor bezichtiging en kunnen toekomstige bruidjes zich bij de diverse stands verder oriënteren voor de grote dag.

Complete collectie
Zowel Tuschinski als Bride Side zijn onlangs een nieuwe koers ingeslagen. Terwijl Tuschinski haar deuren opent voor trouwerijen, sluit Bride Side na 10 jaar de deuren van de boetiek aan de Weteringschans. Dit om zich op een eigentijdse wijze te presenteren: via internet. Op www.brideside.nl is de complete collectie bruids- en avondkleding te zien en kan een afspraak worden gemaakt voor de wekelijkse couturesalon in Frisco Hairstudio & Beautycentre. Hier geven de ontwerpsters deskundig advies, kunnen creaties worden aangepast en worden een bijpassend (proef)kapsel en make-up verzorgd.

Uitbundige stijl, kleuren en Art Deco
Bruidsmode van Bride Side past met haar rijke kleurgebruik en uitbundige stijl perfect in het Art Deco interieur van Tuschinski. Het prachtige theater uit 1921 beschikt over verschillende, elegante zalen die voor trouwerijen geboekt kunnen worden. De jubileumshow van Bride Side biedt bruidjes-to-be de mogelijkheid zich alvast helemaal in te leven in de grote dag!

Shows, kaartverkoop en reserveringen
Er worden tijdens de bruidsshow op 5 juni twee modeshows gehouden: om 11.00 uur en om 12.30 uur. Kaarten à E 7,50 zijn verkrijgbaar aan de kassa van Tuschinski. Zie voor meer informatie, kaartverkoop en reserveringen www.tuschinski.nl.

Het fameuze theater Tuschinski in Amsterdam - al ruim 75 jaar een begrip in de filmwereld - is in 1911 opgericht door Abraham Tuschinski en opende haar deuren op 28 oktober 1921. Het theater bestaat uit zes prachtige zalen geschikt voor onder andere filmevenementen, congressen, feesten, modeshows, concerten, televisieopnames en fotosessies. Tuschinski is onderdeel van het Franse Pathé. Zie ook www.tuschinski.nl.