Ingezonden persbericht


Wat?
Zomerspektakel

Waar?
BillyBird Park Hemelrijk

Wanneer?
Zondag 5 juni

Hoe laat?
Vanaf 12.00 uur

www.billybird.nl

PERSBERICHT

Spetterend Zomerspektakel op zondag 5 juni

DJ Jurgen en 538 DJ's openen zomerseizoen bij Hemelrijk

Geachte redactie,

Op zondag 5 juni opent BillyBird Park Hemelrijk in het Brabantse Volkel op spectaculaire wijze haar Zomerseizoen. De aanwezigheid van DJ Jurgen én de DJ's van Radio 538 garandeert een spetterend Zomerspektakel dat zijn weerga niet kent.

BillyBird Park Hemelrijk is op zondag 5 juni 'the place to be' voor iedere muziek- en dansliefhebber. De populaire DJ's van Radio 538 én DJ Jurgen zorgen samen in de groene Outback Valley voor een knallende opening van het zomerseizoen. Een combinatie van uitgaan en relaxen aan het strand. Niet voor niets is 'Live & Dance' het motto van deze unieke middag!

Programma
Het Zomerspektakel zal rond het middaguur van start gaan. Van 13.00 tot 18.00 uur staan de DJ's van Radio 538 en DJ Jurgen afwisselend op het programma. De van oorsprong Delftse Jurgen begon zijn carrière in Nederland als DJ bij een publieke radiozender. Toen hij eind jaren '80 in aanraking kwam met de 'vibes' van house muziek, hield hij het voor gezien bij de radio en begon met het produceren van eigen nummers. En niet zonder succes! DJ Jurgen is inmiddels wereldwijd beroemd met zijn nummer 1 hit 'Better Off Alone'. Van de Verenigde Staten tot aan Japan, overal wordt deze DJ beschouwd als een graag geziene artiest bij de grotere muziek- en dansevenementen. De populariteit van de DJ's van Radio 538 is eveneens tot ongekende hoogte gestegen. Sinds de komst van dj's als Edwin Evers en Ruud de Wild is Radio 538 onbetwist een van Nederland's best beluisterde radiozenders. Welke DJ's bij het Zomerspektakel van de partij zullen zijn blijft nog een verrassing, maar dat het om toppers gaat is zeker!

Wakeboard demonstraties
Wie moe is van het dansen kan zich in, op en rondom het heerlijke water even terugtrekken om te relaxen. De Nederlandse Waterski Bond verzorgt gedurende de hele dag spannende Wakeboard demonstraties. Wakeboarden is een combinatie van waterskiën en snowboarden, dus waterskiën op één ski. De stunts kunnen erg gevaarlijk zijn, so don't try this at home!

BillyBird Park Hemelrijk
BillyBird Park Hemelrijk beschikt naast de ruime binnenspeeltuinen Zeeroversland en De Kinderkermis ook over een knus Poppentheater, een Verkeersspeeltuin, een uitgestrekte Outback Survival en een prachtig strandbad. In de Outback Survival vindt men een touwenparcours, bootjesglijbaan, bungee-trampolines, de overweldigende klimberg Hemelaya én de nieuwste attractie Outback Challenge. BillyBird Park Hemelrijk biedt jaarlijks ruim 300.000 bezoekers binnen én buiten plezier. Het park is m.u.v. Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag iedere dag open vanaf 10.00 uur en te vinden aan de Zeelandsedijk in het Brabantse Volkel. De all-in toegangsprijs bedraagt ¤ 6,95 per persoon. Voor abonnementhouders en kinderen t/m 2 jaar is de toegang gratis, ook tot alle evenementen en activiteiten. Raadpleeg voor meer informatie: de infolijn (0413) 272 987 of de internetsite www.billybird.nl



Ingezonden persbericht