Gemeente Roermond

Futsal-sterren tijdens Panna KO in Roermond

Op zondag 5 juni aanstaande organiseert Youth 4 Youth een Panna Knock Out 1 on 1 Tournament op het Kloosterwandplein te Roermond. Panna is een straatvoetbalvorm waarbij de techniek belangrijker is dan het maken van doelpunten.

Gedurende de middag zullen er op drie velden twee aparte toernooien afgewerkt worden. Eén toernooi dat open staat voor iedereen vanaf 14 jaar en een speciale competitie in een zogenoemde Sterrenpoule, met deelname van grote namen uit de futsalwereld (zaalvoetbal), waaronder futsal-international Appie Idlaarsi, Mohammed El Hajoui en Zaid El Morabiti.

Panna King Roermond
De winnaar van het "gewone" toernooi mag zich verheugen op een interessante prijs en tevens op de grote finale van de dag tegen de winnaar van de Sterrenpoule. De winnaar van deze grote finale mag zich Panna King Roermond noemen en wint daarmee een uniek Panna King T-shirt en mag naar de landelijke finale op 6 november aanstaande in Haarlem. Voor straatvoetballers onder 14 jaar heeft de organisatie een extra veld beschikbaar om Panna KO te spelen.

Het spektakel op het Roermondse Kloosterwandplein zal om 13.30 uur losbarsten en duurt tot omstreeks 17.00 uur, waarna aansluitend de prijsuitreiking gedaan zal worden door Vic Hermans, coach van het Nederlands Futsalteam.

Inschrijven kan vanaf 13.15 uur op de locatie, kosten bedragen 3,- per deelnemer. Iedereen speelt minimaal drie wedstrijden.

Youth 4 Youth is een project van het Steunpunt Sportservice Roermond, waarbij jongeren sportactiviteiten voor leeftijdsgenoten organiseren.

Informatie:
Steunpunt Sportservice Roermond, tel.: (0475) 359 437

Publicatiedatum: 25.05.2005 Bijgewerkt: 26.05.2005