Ingezonden persbericht


Zondag 5 juni 2005, motortoerrit over ±145 kilometer.

MTC Motovatie organiseert i.s.m. Bikers World Beverwijk de Bikers World lunchrit.

Aanstaande zondag 5 juni houdt MTC Motovatie haar jaarlijkse lunchrit. Deze keer start de rit, die circa 145 kilometer lang is, vanaf Bikers World Spoorsingel 45 te Beverwijk. Een andere startlocatie dan gebruikelijk en nog meer bijzonder is dat Bikers World de deelnemers een gratis lunch aanbiedt! Voor deze rit zijn 5 LOOT-punten te verdienen voor het landelijke toerkampioenschap.

Vanaf Bikers World gaat de rit via de dijkjes van de Broekpolder via Uitgeest om de Eilandspolder en rijden de deelnemers naar Wijk aan Zee waar ze een door Bikers World aangeboden lunch gaan nuttigen. Met een goed gevulde maag gaan ze via de sluizen van IJmuiden naar Bloemendaal om via Haarlem en Spaarnwoude terug te keren naar Beverwijk alwaar het spectakel bij Bikersworld verder kan gaan. Deze heeft op zaterdag en zondag diverse activiteiten georganiseerd. Vanzelfsprekend is MTC Motovatie beide dagen met een PR-stand aanwezig.

Tussen 10.00 en 11.30 uur kan er worden gestart. Daarbij zullen er tot 11.00 uur voorrijders aanwezig zijn, om samen de rit mee te rijden. Deelname is mogelijk voor EUR 7,50 per persoon. Let op: de start is dit keer bij Bikers World Spoorsingel 45 te Beverwijk. Tijdens de rit is MTC Motovatie te bereiken via het telefoonnummer: 06-10370900.

MTC Motovatie is een motor toerclub welke in 1992 in Amstelveen is opgericht. De club is bijzonder actief en heeft dit jaar opnieuw de prijs behaald voor sportiefste club van Nederland en is de afgelopen twee jaar landelijk toerkampioen geworden. Jaarlijks organiseren zij onder andere een aantal eigen ritten, de avondvierdaagse en een buitenland weekend. Daarbij zorgen zij er voor dat er van maart tot en met oktober, elke zondag in groepsverband met een voorrijder een toerrit gereden kan worden. Ervaring is niet van primair belang, elke motorrijd(st)er is welkom.

Meer informatie over de rit of de club:

Ben Padberg: 020 ­ 697 70 09
Milco Smit: 0251 ­ 25 16 61
Internet: www.motovatie.nl

Of kom eens langs op één van de clubavonden: elke vrijdag vanaf 20:00 uur in het clubgebouw te Amstelveen. Dit is gelegen op het KLM Sportcentrum aan het Wimbledonpark.

Amstelveen, 31 mei 2005