Ingezonden persbericht

Ook Engelse Ambassadeur komt naar Spreeksteen


Collin Budd ziet band tussen Londen en Amsterdam


AMSTERDAM, 20050603 --
Zondag 5 juni a.s. zal de Ambassadeur ín 'her majesties service' in Nederland, Collin Budd, het debat komen openen met een speech op de Spreeksteen in het Oosterpark. De eerste en enige Speakers corner van het Europese vasteland.




Na de try out met lokale politici en de succesvolle ingebruikname met Boris Dittrich, Boris van der Ham, Saar Boerlage en anderen, blijven er sprekers komen.
"de Stichting Spreeksteen Oosterpark blijft elke zondag met nieuwe sprekers komen om de mensen en het debat in de openbare ruimte te prikkelen".
Sprekers die aan openbaarspreken gewend zijn, geven een slinger aan het debat.
Sir Collin Budd spreekt van een prachtig initiatief, een bevestiging van de bijzondere relatie tussen Amsterdam en Londen; hij zal dan ook het debat op 5 juni openen.
De Spreeksteen is op zondag 5 Juni 2005 om 13.00 uur weer vrij toegankelijk voor iedereen die zich geroepen, geprikkeld of verplicht voelt om te komen spreken en luisteren. Nu we allemaal Ja of Nee met het referendum hebben gezegt, is de Spreeksteen een mooie plek om uw mening met meer inhoud aan een publiek mee te geven. Voor meer informatie: www.spreeksteen.nl




Gemeente Amsterdam