1e persbericht van zondag 5 juni 2005

Eindhoven 05-06-2005 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Man aangehouden na mishandelen vriendin

Een 42-jarige Eindhovenaar is in de woning van zijn 37-jarige vriendin in het stadsdeel Woensel-Zuid aangehouden. De man zou haar hebben geschopt en geslagen. De vrouw heeft hiervan aangifte gedaan. Hij is voor verder onderzoek ingesloten.

Helmond: Man aangehouden na mishandelen vriendin

Op zaterdagavond om 23.45 uur heeft de politie een 30-jarige man in de woning van familie in het centrum aangehouden. Hij wordt verdacht van het mishandelen van zijn 27-jarige vriendin. Hij zou zijn vriendin tijdens een ruzie in haar woning, eveneens in het centrum gelegen, de keel hebben dicht geknepen. Het slachtoffer liep bij de ruzie diverse kneuzingen op. Van de mishandeling heeft de vrouw aangifte gedaan. De man is voor verder onderzoek ingesloten.

Helmond: Woninginbraak

In een woning aan de Veluwehof is zaterdag tussen 14.15 en 17.15 uur ingebroken. De buit bestaat uit o.a. sleutels, een digitale camera, een DVD-speler, diverse DVDs en CDs, een camcorder, een horloge en een spelletjescomputer. De dader kon de woning binnenkomen door aan de achterzijde via een bovenraam naar binnen te klimmen.

Valkenswaard: Rijbewijs kwijt na doorrijden botsing

Een 21-jarige autobestuurder uit Mierlo is zondagochtend om 1.00 uur door de politie aangehouden. Dat gebeurde op de Stakenborgakker waar hij met zijn personenauto tegen een tuinhek botste. Getuigen hadden de man eerder op de avond in Eersel gezien toen hij met zijn auto op de Hoef een boom in de rechterberm schampte en tegen een tweede boom tot stilstand kwam. Zijn auto en de bomen liepen daarbij schade op. Zonder zich verder hierover te bekommeren besloot de man door te rijden met achterlating van zijn voorbumper. Het rijbewijs is van de autobestuurder in beslag genomen en kreeg hij een proces-verbaal.