Persberichten 5 juni 2005

's-Hertogenbosch 05-06-2005

WINKELDIEF AANGEHOUDEN

's-Hertogenbosch - Een 16 jarige jongen uit Den Bosch is op 4 juni 2005 aangehouden ivm diefstal van een fles frisdrank uit een winkel in de Arena te Den Bosch.

VERDACHTEN POGING INBRAAK AANGEHOUDEN

's-Hertogenbosch - Een 34 en 37 jarige man uit Den Bosch zijn op 4 juni 2005 omstreeks 20.05 uur aangehouden als verdacht van poging in te breken in een bedrijf aan de Helftheuvelpassage te Den Bosch. De mannen zijn ingesloten.

VERDACHTE MISHANDELING AANGEHOUDEN

's-Hertogenbosch - Een 18 jarige jongen uit Den Bosch is op 5 juni 2005 aangehouden ivm mishandeling van een 20 jarige jongen uit Den Bosch. In een horecagelegenheid aan de Parade, hadden de mannen omstreeks 01.35 uur onenigheid en later buiten mishandelde de verdachte het slachtoffer.

UITGEBRANDE AUTO AANGETROFFEN

's-Hertogenbosch - Op de Havensingel te Den Bosch is op 5 juni 2005 omstreeks 02.45 uur een Volkswagen Golf aangetroffen, die hevig brandde. Brandweer bluste de auto. Bij de auto werd niemand aangetroffen. Onduidelijk is hoe de brand is ontstaan.

RIJDEN ONDER INVLOED

's-Hertogenbosch - Tegen een 36 jarige automobiliste uit Den Bosch is op 5 juni 2005 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De vrouw reed omstreeks 04.10 uur op de Bruistensingel te Den Bosch tegen een verkeerslicht. Vervolgens liet ze de auto achter en verdween te voet. Tevens is haar rijbewijs ingevorderd.

INBREKERS AANGEHOUDEN

Sint Oedenrode - Een 30 en 45 jarige man uit Den Bosch zijn op 4 juni 2005 aangehouden. Ze werden omstreeks 12.10 uur op heterdaad betrapt bij een in braak bij een bedrijf aan de Veghelseweg te Sint Oedenrode. Beide mannen zijn ingesloten.

DIEFSTAL DRANK

Sint Oedenrode - Uit een afgesloten container bij een sportpark aan de Pastoor Smitsstraat te Sint Oedenrode is in de nacht van 1 op 2 juni voor ongeveer 800 euro aan drank weggenomen.

AANRIJDING LETSEL

Schijndel - Bij een aanrijding op de Boschweg te Schijndel op 4 juni 2005 omstreeks 15.10 uur is een 31 jarige automobilist uit Schijndel licht gewond geraakt. De man passeerde een vrachtauto, bestuurd door een 25 jarige man uit Boxtel, rechts terwijl deze rechtsaf draaide.

RIJDEN ONDER INVLOED

Biezenmortel - Tegen een 39 jarige automobilist uit Biezenmortel is op 5 juni 2005 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed. De man reed omstreeks 03.00 uur op de Winkelsestraat te Biezenmortel.

AANRIJDING LETSEL

Helvoirt - Bij een aanrijding op de Molenstraat te Helvoirt op 5 juni 2005 omstreek 03.10 uur is een 16 jarige fietser uit Helvoirt gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Den Bosch. Het slachtoffer stak met zijn fiets de Molenstraat over en werd hierbij geschept door een 27 jarige automobilist uit Vught.

VERDACHTE MISHANDELING AANGEHOUDEN

Schijndel - Een 18 jarige jongen uit Schijndel is op 5 juni 2005 aangehouden ivm mishandeling van een 20 jarige jongen uit Schijndel. Het slachtoffer liep omstreeks 03.40 uur op de Hoofdstraat te Schijndel, toen hij door enkele jongeren werd nageroepen met vervelende opmerkingen. Toen hij de jongens vroeg ermee op te houden, sloeg en schopte de verdachte het slachtoffer meerdere keren.

RIJDEN ONDER INVLOED

Uden - Tegen een 37 jarige automobilist uit Breda is op 4 juni 2005 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed. De man reed omstreeks 23.45 uur op de Vaarzenhof te Uden.

RIJDEN ONDER INVLOED

Reek - Tegen een 35 jarige automobilist uit Schaijk is op 5 juni 2005 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed. De man reed omstreeks 00.15 uur op de Schaijksestraat te Reek. Tevens is zijn rijbewijs ingevorderd.

RIJDEN ONDER INVLOED

Veghel - Tegen een 30 jarige automobilist uit Veghel is op 5 juni 2005 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed. De man reed omstreeks 02.20 uur op het Heilig Hartplein te Veghel.

RIJDEN ONDER INVLOED

Veghel - Tegen een 36 jarige automobilist uit Driebergen-Rijsenburg is op 5 juni 2005 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed. De man reed omstreeks 02.30 uur op de Rembrandtlaan te Veghel.

AANRIJDING LETSEL

Geffen - Bij een aanrijding op de Rijksweg N59 te Geffen op 4 juni 2005 omstreeks 12.30 uur is een (leeftijd onbekend) vrouw voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Oss. Een 28 jarige automobiliste uit Den Bosch reed op de linkerrijbaan en passeerde diverse auto's. Omdat er water op de rijbaan stond, raakte de bestuurster in een slip en botste tegen de middenvangrail en vervolgens tegen de rechtervangrail, waarbij ook de auto van een 40 jarige automobilist uit Enkhuizen geraakt werd. In deze auto zat een vrouw die zwanger was en voor onderzoek naar het ziekenhuis in Oss is gegaan. De bestuurster uit Den Bosch bleek niet in het bezit van een rijbewijs. Door de aanrijding stond er een 6 kilometer lange file.

AANRIJDING LETSEL

Cuijk - Bij een kopstaart aanrijding op de Beersebaan te Cuijk op 4 juni 2005 omstreeks 12.20 uur is een 70 jarige automobiliste uit Erlecom overgebracht naar het ziekenhuis in Nijmegen. Een 29 jarige automobilist uit Cuijk moest afremmen voor auto's voor hem bij de verkeerslichten. Een 25 jarige automobiliste uit Amsterdam bemerkte dit te laat en botste achter op de auto van de vrouw uit Erlecom, die weer op de auto voor haar botste.

AANRIJDING LETSEL

Cuijk - Bij een eenzijdig ongeval op de Beersebaan te Cuijk op 4 juni 2005 omstreeks 18.45 uur is een 46 jarige motorrijder uit Cuijk met zijn motor ten val gekomen. De man is overgebracht naar het ziekenhuis in Boxmeer.