Ingezonden persbericht


Popcentrum PODIUM

H a r d e n b e r g

PERSBERICHT WK22

Edwin Evers even terug als huisdeejay
SUPER CELEBRATIONPARTY & 'MAI TAI' LIVE

Hardenberg-, Aanstaande zondag 5 juni 2005 is het exact 20 jaar geleden dat discotheek Celebration in Hardenberg haar deuren opende voor het publiek. Jaarlijks houden we in Popcentrum Podium (de opvolger van Celebration) nog steeds een reunie-party met de naam: 'Celebration of the 80's'. En natuurlijk is Edwin Evers er ook. Hij begon z'n clubloopbaan in Celebration!

Twintig jaar geleden alweer dat Celebration haar poorten opende. Voor iedereen in de regio Hardenberg natuurlijk een prima reden om een special edition van het reüniefeestje te houden,vandaar de naam "SUPER CELEBRATIONPARTY'! En ze zijn er allemaal, de deejays van toen: Roelof Langius, Ruud Soer, Marcel Bosch, Rolf Tempelman, Peter Meijdam, Chris Brandsema, Herman Makkinga en Edwin Evers. Regionaal en nationaal bekende namen en (nog steeds) prima deejays en feestbeesten onder aanvoering van teamcaptain EDWIN EVERS die zijn clubloopbaan dus in Celebration startte.

Bij deze 'special edition' hoort ook een 'special surprise'want MAI TAI komt! In de jaren 80 was de meidengroep MAI TAI een echte hit in Celebration en daarom hebben we deze toppers vanavond weer uitgenodigd. MAI TAI live bij de deejays van toen. Het driekoppig meidengezelschap ontstaat wanneer Surinaamse zangeres Jetty Weels door producer Jochem Fluitsma gevraagd wordt het nummer 'Keep On Dancin' in te zingen. Omdat het geluid op de plaat met één zangeres wat iel klinkt, zoekt de in Utrecht wonende Weels versterking bij haar twee Antilliaanse vriendinnen Mildred Douglas en Carolien de Windt. Zaterdag weer. LIVE!

Geen extra entree, de deuren gaan open om 24.00 uur en hier past dan ook de waarschuwing: VOL IS VOL! Meer informatie op www.poppodium.nl.

Einde Persbericht



Ingezonden persbericht