Talpa Nederland


Radio 10 gold in het teken van voetbal en het goede doel

Hilversum - 3 juni 2005 - Op woensdag 8 juni speelt Oranje een kwalificatiewedstrijd uit tegen Finland. Tussen 19.00 en 23.00 uur staat de programmering van Radio 10 Gold geheel in het teken van dit duel. Tevens staat Radio 10 Gold van 6 tot en met 10 juni in het teken van het goede doel: villaneuzenroode.nl.

Radio 10 Gold heeft exclusief de radio-uitzendrechten verworven voor de uitwedstrijden van Oranje in de kwalificatieronde naar het Wereldkampioenschap 2006 in Duitsland. De naam voor het voetbalprogramma op Radio 10 Gold is 'Oranje Uit'. Leo Driessen zal de live wedstrijd samen met Bert Nederlof van professioneel en gedetailleerd commentaar voorzien. De interviews worden verzorgd door Etienne Verhoeff. Jos Kuyer presenteert vanuit de studio in Hilversum.

In de week van 6 tot en met 10 juni is het bij Radio 10 Gold de week van villaneuzenroode.nl. Dit is een website die ontwikkeld is met als doel de CliniClowns-belevenis ook te kunnen bieden aan langdurig zieke kinderen die thuis verpleegd worden. Om de Villa te bezoeken is een `toegangspaspoort' nodig dat kinderen alleen krijgen als ze zijn aangemeld bij CliniClowns Nederland. Om dit goede initiatief onder de aandacht te brengen verrast Radio 10 Gold een kind dat samen met 10 vriendjes naar een echte minibioscoop toe mag. Daar krijgt hij of zij tevens een bezoek van een echte CliniClown. Vrijdagochtend 10 juni wordt bij Radio 10 Gold, in het programma van Peter Rijsenbrij tussen
9.00 en 10.00 uur, bekendgemaakt wie naar de minibioscoop toe mag.

Voor meer informatie over Villa Neuzenroode kunt u kijken op www.cliniclowns.nl.

Radio 10 Gold draait de grootste hits en heeft naast de meeste prijzen nu ook het meeste voetbal. De muziek van toen en nu is gericht op de volwassen luisteraar. Radio 10 Gold is in heel Nederland te beluisteren via de kabel en tot ver daarbuiten via AM 1008.

Kijk voor meer informatie op www.radio10gold.nl. Radio 10 Gold is onderdeel van Talpa Radio International.

//// EINDE PERSBERICHT ////


Noot voor de redactie,